Cine suntem si ce oferim
Cine suntem
Despre noi
Puterea PRIMA TV consta in faptul ca, de 17 ani incoace, acesti oameni colaboreaza si actioneaza ca o adevarata familie. Indiferent de aria lor de activitate, toti impartasesc pasiunea comuna pentru televiziune.
 
Profesionalismul, creativitatea si dedicarea angajatilor garanteaza succesul PRIMA TV. Angajatii PRIMA TV sunt bine pregatiti, eficienti si responsabili, iar rezultatele muncii lor sunt intotdeauna de cea mai inalta calitate.
 
Ce oferim
Angajatii reprezinta capitalul cel mai de pret al PRIMA TV. Ei se afla in centrul eforturilor noastre de a realiza un mediu si un climat de lucru cat mai placute. Performanta profesionala si atitudinea aliniata cu valorile companiei sunt criterii clare de apreciere a oamenilor. Acestia au posibilitati de dezvoltare profesionala si sunt in permanenta sprijiniti de catre companie. Programul de managementul performantei permite fiecarui angajat sa isi defineasca obiectivele individuale de performanta, impreuna cu supervizorul lui. Daca aceste obiective sunt indeplinite, angajatul este recompensat. Intre angajati si sefii directi se desfasoara cu regularitate Intalniri de feedback, menite sa sustina desfasurarea procesului.
 
PRIMA TV ofera angajatilor sai o serie de beneficii, pentru a veni in sprijinul acestora si a-i motiva sa munceasca din ce in ce mai bine. Sediul PRIMA TV se afla intr-o cladire noua de birouri, in care mediul de lucru este unul modern, dotat cu cele mai noi echipamente.
 
        
                                Receptie                                                                                             Birouri
 
 
In spatiul PRIMA TV exista o bucatarie spatioasa, complet utilata, in care angajatii se pot aduna la ora pranzului pentru a lua masa. Cafea, apa, ceai sunt puse permanent la dispozitia angajatilor.

       
                                Bucatarie
 
De Craciun, copiii angajatilor au parte la randul lor de o distractie pe cinste, la intalnirea anuala cu Mos Craciun. Este una dintre cele mai frumoase amintiri, atat pentru cei mici cat si pentru parinti.