Ajutor! Vreau sa slabesc
Editia 10
Publicitate

Sănătate înainte de toate  

Alexandru Holban are 38 de ani şi 126 kg. Cu ajutorul specialiştilor emisiunii, îşi doreşte să ajungă la greutatea de 85 kg.

Mâncărurile sale preferate sunt fripturile, ciorbele şi dulciurile, iar alimentul la care nu poate renunţa este pâinea. Printre sporturile pe care le-a practicat de-a lungul timpului se numără luptele şi fotbalul.

În prezent, Alexandru şi-a pierdut mobilitatea din cauza kilogramelor în exces, însă antrenorul Stelian Tufaru îl motivează să-şi redobândească tonusul muscular.

Ce dietă recomandă nutriţionista Cornelia Marin, veţi vedea la “Ajutor! Vreau să slăbesc!” pe 4 aprilie, de la ora 20.30, numai la Prima TV!


La Ajutor! Vreau să slabesc!, în fiecare joi seara, află cum poţi să slăbeşti sănătos de la nutriţionistul Cornelia Marin, antrenorul nonconformist Stelică şi ColonHelp!  


Timp de 10 săptămâni, 10 concurenţi au ales ColonHelp pentru a lupta cu kilogramele în plus!

În fiecare ediţie, cineva îşi propune să-şi redobândească silueta şi să-şi schimbe obiceiurile alimentare, cu ajutorul a doi experţi. Cornelia Marin, nutriţionistul emisiunii, şi Stelică, antrenorul non-conformist, intervin pentru a-l ajuta pe cel care îşi doreşte să scape de kilogramele în plus.

ColonHelp este mai mult decât un produs pentru detoxifiere, ColonHelp este un stil de viaţă! De acest lucru se conving în fiecare zi participanţii la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, care descoperă în ColonHelp produsul care îi ajută să îndrepte greşelile alimentare pe care le făceau înainte şi să treacă mai uşor peste restricţiile impuse de o cură de slăbire.

Care este evoluţia fiecărei persoane hotărâte să slăbească, veţi vedea în fiecare joi seara, la Prima TV.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau