FoodPro Preloader

All inclusive

Primăvara este aproape, iar Paştele bate la uşă, şi odată cu el şi minivacanţa aşa că ce prilej mai bun să pleci într-o destinaţie specială care să se potrivească şi cu 1 mai, având în vedere că cele două sărbători coincid în acest an. Grecia este o destinaţie care împărtăşeşte tradiţiile pascale aşa că este o variantă potrivită pentru cei care vor să petreacă departe de casă. Totuşi, mare grijă la cum vă plănuiţi vacanţele! Cea mai recentă statistică arată că peste 70% dintre consumatorii care au călătorit în Europ au avut probleme în timpul călătoriilor lor.

În general, problemele întâmpinate au fost legate de întârzierea sau anularea mijlocului de transport, în principal avionul, dar şi probleme cu hotelul. Înainte de a face o rezervare, verificaţi cu atenţie care este numărul de stele al hotelului, unde este poziţionat şi nu treceţi cu vederea impresiile pe care le-au postat alţi clienţi site-urile de rezervări.

În Uniunea Europeană nu există un sistem comun de clasificare a hotelurilor aşa că nu este exclus să existe diferenţe între numărul de stele din România şi cel din alte state. Mai mult, informaţi-vă despre ce anume este inclus în serviciile oferite de hotelul respectiv.

Şi preţurile pot diferi de la un site la altul aşa că nu vă opriţi la unul singur, căutaţi peste tot. În plus, dacă s-ar putea să fie nevoie să anulaţi, citiţi neapărat în ce condiţii puteţi anula o rezervare şi dacă se percep, sau nu, penalităţi.

Odată ajunşi la hotel, rugaţi recepţionerul să vă arate mai întâi camera, dacă nu vă place puteţi cere schimbarea acesteia. Banii sunt o altă problemă importantă aşa că întotdeauna când călătoriţi pregătiţi-vă bani pentru urgenţe. Indicat este să aveţi în portofel valuta ţării pe care o tranzitaţi sau în care călătoriţi. Dacă vă bazaţi pe un card, asiguraţi-vă că este valabil internaţional.

Însă, mai multe sfaturi utile despre cum să nu vă transformaţi vacanţa într-un coşmar, dar şi care sunt cele mai interesante destinaţii în care merită să mergeţi puteţi afla urmărind, în fiecare sâmbătă, pe Prima Tv, emisiunea de turism All Inclusive TV.