Cireasa de pe tort
Cireasa de pe tort AP
Ruleaza: Luni-Vineri, ora 11:30; Sambata si duminica, ora 19:30
Producator: Paprika
Prezinta: Horia Virlan

Publicitate

Prima TV pune cireasa pe tortul reality-show-urilor din Romania si ia caimacul audientelor! Cooking-show-ul autohton hraneste pofta de divertisment a telespectatorilor. In fiecare saptamana, dintr-un grup de patru vedete cu sare si piper, fiecare pregateste cina pentru celelalte trei. Grupul de vedete cuprinde persoane cunoscute din diverse domenii, precum sport, politica, moda sau showbiz. 

Vedeta care gateste este urmarita pe tot parcursul zilei. Telespectatorii o pt vedea cum merge la piata cu limuzina, scuterul sau taxiul, cum cumpara ce trebuie pentru cina, negociaza pretul cu zarzavagii sau culege ingredientele necesare din propria gradina, si ajunge in bucatarie, unde isi etaleaza maiestria in ale gatitului.
 
In cele din urma, la finalul cinei, vedeta care a gatit primeste puncte de la celelalte trei. In functie de numarul de puncte, duminica, se desemneaza cel care va primi un premiu si titlul de "Gazda Perfecta".  
Invitatii dau puncte gazdei pentru mancare, dar si pentru felul in care a aranjat masa, pentru atmosfera si felul in care au fost primiti. Cel care evaluează prestatia vedetelor este Horia Varlan, maestrul bucatar absolvent al cursurilor de arta culinara de la Cleveland Community College din SUA si posesor al diplomei de “Maestru in Arta Culinara”. Horia a lucrat atat in Romania, cat si peste hotare, avand o vasta experienta manageriala in activitatile hoteliere.
 
 
***

Urmăriţi Cireaşa de pe tort şi pe pagina de Facebook:

 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau