Cu lumea-n cap
Cu lumea-n cap AP
Ruleaza: Sambata, 12:30
Prezinta: Florin Saşca

Publicitate
Raspunsurile pot fi trimise doar pe urmatoarea adresa de email: culumeaincap@primatv.ro
 
 

Pentru inceput faceti un “Jurnal de bord” si hotarati destinatiile de vacanta. “Agatati harta-n cui” si porniti in calatoria mult visata alaturi de ghidul Florin Sasca. La intoarcere primiti un “Bonus de vacanta”si cele mai recente stiri din turism la “Hot News”. Puteti apoi sa “Trageti cu urechea” la parerea specialistului si la final, aveti sansa sa castigati o excursie intr-un loc exotic.

 

Fiecare editie a emisiunii are in vedere o anumita destinatie turistica, iar la rubrica “Agatati harta-n cui “ puteti afla amanunte despre traseu si despre locurile in care merita sa te opresti pana la destinatie.

 

La “Bonus de vacanta” primiti informatii despre cele mai variate si avantajoase oferte turistice, din tara si din strainatate.

 

Ramaneti in trend-ul turistic si aflati cele mai recente stiri despre destinatiile de vacanta ale vip-urilor autohtone, dar si ultimele promotii din domeniul turismului. Discounturi, early booking, last minute, turism pentru spectacole muzicale, stiri de la ANAT si Ministerul Turismului, toate aceastea  la rubrica “Hot News”.

 

“Trageti apoi cu urechea” si aflati parerea specialistului despre cum sa va organizati cel mai bine vacanta mult visata. Un expert din turism va invata cum sa achizitionati un pachet turistic la cel mai bun pret.

 

In final, nu pierdeti concursul emisiunii. Acesta consta intr-o intrebare legata de principala destinatia prezentata in respectiva editie. Castigatorul primeste o vacanta de vis intr-o destinatie exotica.

 

Rubrica « I love Romania » isi propune sa promoveze destinatiile turistice mai speciale din tara.

 
 
 

 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau