Curat murdar
Curat murdar AP
Ruleaza: Duminica, ora 22:30
Producator: Paprika

Publicitate

Prima TV vă face curăţenia de primăvară cu ajutorul specialiştilor de la „Curat, Murdar?”
În fiecare joi seară, de la ora 20:30, Prima TV vă face casa lună şi vă învaţă cum să păstraţi curăţenia în emisiunea “Curat, Murdar?”. 

Specialistul în domeniul medical Adriana Radu şi experta în ingienă Alexandra Băjănaru, împreună cu o echipă de profesionişti, vor merge prin locuinţele românilor şi vor face curăţenie. Cele două vor inspecta casele şi vor evalua starea de igienă a imobilelor. De asemenea, vor preleva mostre, pe care le vor duce la un laborator de analize microbiologice. Astfel, proprietarii vor afla la ce riscuri se expun trăind în condiţii insalubre.

Odată făcută curăţenia, specialistele le vor da proprietarilor un set de 10 reguli, un fel de decalog al curăţeniei, pe care să le respecte pentru a-şi păstra casele curate. Pentru a se asigura că regulile nu vor fi încălcate, la două săptămâni de la ingienizarea locuinţelor, Adriana şi Alexandra le vor face proprietarilor o vizită, pentru a vedea dacă a fost sau nu menţinută curăţenia.

Protagoniştii primei ediţii sunt Cornelia şi Costel Oliver. Cei doi locuiesc împreună cu mama bărbatului, Ecaterina, dar şi cu 9 câini şi două pisici, iar casa lor a ajuns
într-o stare avansată de mizerie. Când au inspectat locuinţa, Alexandra Băjănaru şi Adriana Radu au rămas uimite că cineva poate locui într-o casă atât de murdară. „Cultură pură de mizerie” a spus Adriana. „Bombă biologică”, a completat Alexandra.

În urma probelor prelevate de Adriana din casa Corneliei, s-a constat că încărcătura microbiană este cu mult peste limita admisă. Ba mai mult, s-a descoperit şi prezenţa stafilococului auriu.

Specialiştii „Curat, Mudar?” sunt singura soluţie de salvare. Deşi aceştia vor fi încercaţi de tot felul de mirosuri neplăcute, zone contaminate, gândaci, păianjeni şi alte vietăţi, nu se vor lasă bătuţi până când casa nu va fi impecabilă.

Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cum vor fi transformate cele mai murdare case în cele mai igienice şi curate locuinţe, urmăriţi “Curat, Murdar?”, numai la Prima TV.

***
Pentru înscrieri ne puteţi contacta prin e-mail la adresa
casting@paprika-latino.ro sau prin telefon la numerele 031.228.13.39 şi 0730.10.10.21.

***

Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau