Dosarele DNA
Dosarele DNA AP
Ruleaza: Luni, ora 21:30
Prezinta: Marius Saizu

Publicitate

Prima TV redeschide DOSARELE DNA - povestea nespusă a cazurilor sigilate de corupție și a fraudelor de miliarde de Euro

 

Prima TV vă prezintă mărturii şi imagini în exclusivitate despre cazurile de corupţie care zguduie societatea românescă din ultimii ani.

Prima TV difuzează un nou sezon Dosarele DNA, o emisiune marca Focus. Echipa emisiunii va face o analiză completă şi obiectivă a cazurilor celebre investigate de Direcţia Naţională Anti-Corupţie (DNA).

Emisiunea Dosarele DNA va fi prezentată de Marius Saizu, care are o experienţă de peste 15 ani în mass-media, iar din 2006 face parte din echipa Prima TV. Marius este jurnalist de investigaţii şi corespondent de război făcând trasmisiuni speciale din Irak, Afganistan sau Fâșia Gaza. Prin Marius, echipa Prima TV a fost singura din România care a ajuns în regiunea Donețk și Slaviansk și, de asemenea, el a fost primul jurnalist român care a relatat de la fața locului, despre catastrofa aviatică din estul Ucrainei (Garbovo).

În fiecare săptămână, Marius Saizu şi reporterii speciali Focus vor analiza două dosare celebre instrumentate de DNA şi vor prezenta povestea completă din spatele cazurilor de corupţie sau trafic de influenţă la nivel înalt. Ei vor oferi românilor mărturii exclusive atât ale anchetatorilor, cât şi ale acuzaţilor, precum şi imagini din timpul investigării cazurilor, care nu au mai fost difuzate niciodată până în prezent.

Toate cazurile discutate în emisiune vor viza anchete încheiate, în care instanţa supremă de judecată a emis o sentinţa definitivă şi irevocabilă.

 


Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau