Epic Show
Epic Show
Prezinta: Adrian Cucu , Bogdan "Bob" Radulescu , Dragos Stan , Tibi Codorean

Publicitate

Sinceritatea n-a fost nicicând mai amuzantă!

La intersecţia dintre haz-de-necaz, haz-de-autobază şi inteligenţă sclipitoare, Epic Show „pamfletizează” realitatea înconjurătoare prin metode mai mult sau mai puţin înjurătoare.

Epic Show este un pamflet săptămânal în care abordarea actualităţii şi a lumii înconjurătoare e făcută printr-un melanj de rubrici, scenete şi intervenții, care conţine atât elemente de tv, cât şi elemente specifice online-ului.

Există unele subiecte atât de vast răspândite şi de cunoscute, încât nu ai cum să nu te legi de ele. Bârfele, ştirile recente şi variile mondenităţi, vor face deliciul rubricii „Epicentrul”, în care vor fi comentate cele mai demne de discutat subiecte la terasele din centru şi băncile din faţa blocului.

Alte subiecte la fel de epice, dar din lumea largă de această dată, vor avea o categorie specială şi vor intra la rubrica „Epicanterii”.

Fiecare ediţie va avea şi o temă principală, în jurul căreia vor gravita toate subiectele.

Printre rubricile emisiunii se mai numără „Sinteza Silei”, „Anchetă pe Banchetă”, interviul cu vedete pe bancheta din spate, „Produsul Internet Brut”,”Videochixuri”, rubrica de analizat videoclipuri, sau „Epoca de greaţă”, rubrica în care se discută cele mai non-epice evenimente din ultima vreme.

„Emisiunea Epic Show este şi va fi, înainte de toate, amuzantă, ironică și autoironică, taxând scump pe unii și ridiculinzându-i absolut gratis pe alţii. Împletind armonic vloggingul cu stand-up-ul, datul cu părerea și bârfologia cu statul la pupitru, Epic Show e cocktailul satiric cu care te poți îmbăta săptămânal fără ca asta să aibă repercusiuni asupra ficatului”, spune Tibi Codorean.Dă-ne LIKE pe Facebook!
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau