Epic Show
Epic Show
Prezinta: Adrian Cucu , Bogdan "Bob" Radulescu , Dragos Stan , Tibi Codorean

Publicitate

Sinceritatea n-a fost nicicând mai amuzantă!


Din 10 octombrie, începe un nou sezon Epic Show, emisiunea care duce terapia prin râs la rang de artă.

Pentru ca principalul eveniment al acestui an este rocada prezidențială din noiembrie, o bună bucată a emisiunii își va îndrepta tunurile umoristice asupra candidaților la postul de președinte.

În acest scop, cei patru Epici au înființat rubrica sublim intitulată Mintea cea din urnă, sub blazonul căreia vor întoarce pe toate părțile cafteala electorală.

Tibi, Bob, Dragos şi Cucu au pregătit şi un mini-serial de confesiuni ale unor Cocalari Anonimi, incursiuni pe tărîmul magic al televiziunilor locale și lecții de limbă și comportare specific romanească. Şi tot in acest sezon, cei patru vor avea şi o rubrică imaginar-speculativă în care vor încerca să îşi închipuie cum s-ar fi comportat românii în momentele de cumpănă ale istoriei lumii.

În acest sezon, Epicii le vor lua la 'roast' pe toate acele vedete de carton plouat pe care le consideră nedemne de influența incredibilă pe care o au asupra maselor. Vor fi luați în vizor toți cei care oferă exemple morale negative dar, mai ales, cei pe seama cărora se pot face cele mai multe glume.

Pentru mai multe detalii despre emisiune, urmăriţi-ne pe Facebook:

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau