Mama mea găteşte mai bine
Mama mea găteşte mai bine AP
Ruleaza: Luni-Vineri, ora 19:30
Prezinta: Horia Virlan

Publicitate

Mama mea gătește mai bine” revine cu sezonul trei, din 12 septembrie la Prima TV 

Emisiunea culinară revine pe micile ecrane cu un nou sezon și cu un apetit crescut în a găsi noi talente casnice care vor păși pragul emisiunii “Mama mea gătește mai bine”.   

Mama mea gătește mai bine, competiția culinară care pune concurenții pe jar, reîncepeluni, 12 septembrie la PrimaTV, de la ora 19.30. Cel de-al treilea sezon va aduce și bună dispoziție întreținută de prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira, cunoscut cântăreț de muzică populară. Acesta ne spune despre noul sezon: “Avem mai multă veselie și déjà au venit multe echipe pricepute, avem mame mai implicate și copii mai pricepuți în a face totul să câștige. Cred că în acest sezon îi va fi greu lui Horia să jurizeze. Va fi un show incendiar, uneori chiar la propriu, pentru că se mai întâmplă în bucătărie. Sper că va rămâne întreagă bucătăria de laMama mea gătește mai bine! Eu voi face tot posibilul să îi fac pe concurenți să se simtă în largul lor pentru că le cânt, glumesc cu ei, le cer o porție de mâncare în plus. Sunt bucuros că m-am întors pe platourile de filmare și de luni, vă invit să vedeți un show culinar incendiar” 

Echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat vor avea o surpriză din partea juratului emisiunii Mama mea gătește mai bine, maestrul bucătar Horia Vîrlan: “Îi aștept pe concurenți cu o surpriză. O lingură buclucașă care îmi dă mie posibilitatea să mai acord o șansă unei echipe, să revină în emisiune. Odată cu noul sezon revin cu bucurie pe platourile de filmare și îi aștept pe telespectatori să intre în bucătăria noastră pentru că va fi un sezon interesant. Vă aștept în fața televizoarelor din 12 septembrie, pe PrimaTV, de la ora 19.30 să vedeți un nou sezon din Mama mea gătește mai bine unde mă aștept să văd mâncăruri maiinteresante și echipe pregătite să ne surprindă.” 

Din 12 septembrie, de luni până vineri, de la ora 19.30, Horia Vîrlan și Valentin Sanfira sunt pregătiți să dea startul noului sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine la Prima TV.

***

Despre emisiune:
Emisiunea Mama mea gătește mai bine, realizată după un format internațional, a debutat în primăvara anului 2015, iar din 12 septembrie revine la Prima TV cu un nou sezon. 

Despre format:
În fiecare ediție a emisiunii „Mama mea gătește mai bine”, două echipe se vor înfrunta contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicații de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de doua orimai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel maibine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani.

 

***
ÎNSCRIERI

Dacă fiul ori fiica ţi-a moştenit priceperea în ale bucătăriei sau te mândreşti cu reţetele mamei tale, locul vostru este la televizor. Prima TV vă invită să demonstraţi că faceţi echipă bună, în show-ul culinar „Mama mea găteşte mai bine”.  

Intraţi în competiţie şi o ţară întreagă va afla cât de bine gătiţi împreună. În fiecare ediţie, două echipe formate din mamă şi fiu sau fiică se vor înfrunta contracronometru.

Tinerii vor găti, mamele vor da indicaţii de pe margine şi împreună vor încerca să obţină cel mai gustos preparat. La expirarea timpului, vom decide cine a gătit cel mai bine, iar cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani. În plus, echipa învingătoare va avea şi şansa de a se întoarce în ediţia următoare a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.  

Dacă aveţi peste 18 ani şi vreţi să demonstraţi cât de bine gătiţi în familie, înscrieţi-vă pe adresa de e-mail casting@paprika-latino.com sau sunaţi la 0730.280.941.
 
 
 
 
***
Vă aşteptăm şi pe pagina de Facebook:
 
 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau