Mărul discordiei
Editia 11 - Marea finala
Publicitate
Divele de la “Marul discordiei” pleaca in vacante romantice, la final de sezon Sambata, 30 noiembrie, are loc finala showului Marul discordiei, de la Prima TV.
Bianca Jurca, Margherita si Laurette, cele trei vedete aflate in cautarea sufletului pereche, au avut parte de trei mini-vacante de vis alaturi de favoritii lor. Sambata, telespectatorii vor avea ocazia sa vada care dintre dive va pleaca acasa cu iubitul.
Laurette a petrecut un sejur de vis la Paris, alaturi de Vlad, pe care l-a invitat si la Moulin Rouge. Aici au fost intampinati ca niste VIP-uri, pe covorul rosu, si au urmarit spectacolul Feerie dintr-o loja speciala.
Pentru Bianca si Matei, sejurul la Barcelona a fost unul tumultos. Au vizitat parcul Guell, Sagrada Familia, castelul Montjuic si s-au certat si s-au impacat la fiecare doua minute.
Margherita si George au avut parte de un sejur la Venetia. Amuzant de fel, George s-a schimbat complet odata ajuns la Venetia. Glumele i-au disparut din program. S-a aratat prea putin galant fata de Marga, care l-a taxat de cate ori a prins ocazia.
Care dintre cuplurile formate vor ramane impreuna, aflati urmarind in ultima editie din acest sezon a showului “Marul discordiei”, sambata, 30 noiembrie, de la ora 22:30, la Prima TV.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau