Miss fata de la tara
Episodul 1 - Elena Gheorghe
Publicitate

Elena Gheorghe lanseaza « proba fotogeniei cu matura », la Miss fata de la tara

Elena Gheorghe pleaca in cautarea celei mai frumoase fete intr-una din cele mai mari comune din Transilvania. Comuna Certeju de Sus are nu mai putin de 9 sate componente, oameni harnici, frumosi si primitori de oaspeti. Misiunea Elenei nu s-a dovedit una prea usoara, caci mandrele locului sunt destul de timide.

La preselectie vedeta le-a supus pe fete mai intai unui tir de intrebari, pentru ca mai apoi sa le lase pe fiecare sa-si dea frau liber talentelor. Fetele au cantat, au dansat, au spus bancuri, au facut ce a stiut fiecare. A urmat proba obligatorie in orice concurs de miss: proba de fotogenie.
In final, Elena Gheorghe a ales 6 fete pentru finala de a doua zi.

Testul suprem a fost finala la care a participat tot satul, cu mic cu mare. Intr-o atmosfera de basm, fetele au fost trecute prin probe care mai de care mai interesante, de la cele de bucatarie, la cele de dans si "fotogenie cu matura" ori de impletit coronite din flori.

Ansamblul local de dansuri, dar si Elena Gheorghe au incins atmosfera la maximum.

Daca vreti s-o vedeti pe frumoasa aleasa de Elena Gheorghe in Certeju de Sus, nu ratati “Miss Fata de la Tara”, luni, 19 septembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau