Nunţi de poveste
Nunţi de poveste AP
Prezinta: Dan Fintescu , Ioana Maria Moldovan , Nicoleta Luciu , Denis Ştefan

Publicitate

În fiecare marţi de la 20.30, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan vor bate ţara în lung şi-n lat în căutarea celor mai frumoase nunţi româneşti, într-o nouă emisiune marca Prima TV, „Nunţi de poveste”. Prima ediţie a emisiunii va fi difuzată chiar de Dragobete.

Din 24 februarie, Nicoleta şi Denis lasă prietenia deoparte şi timp de două ore pe săptămână devin rivali în emisiune, încercând să pună la cale cea mai tare nuntă. Fiecare prezentator va complota alături de naşi pentru ca mirii să aibă seara visurilor lor, iar miza este mare, pentru că o singură nuntă poate primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie: o săptămână de miere de cinci stele în Turcia.

Prezentatorii îşi vor cunoaşte fiecare naşii, alături de care vor fi până la finalul nunţii şi îi vor ajuta să pregătească suprize mirilor. Fie că este vorba despre cântăreţi sau trupe invitate special, mijloace de transport extravagante, lampioane zburătoare, porumbei, momente artistice exotice cu fachiri, sau dansatori de cancan, surprizele puse la cale de Nicoleta şi Denis îi vor lăsa pe invitaţi cu gura căscată.

Mai mult, vedetele îi vor descoase pe naşi de secretele tinerilor însurăţei, vor lua parte la toate tradiţiile de nuntă şi se vor implica în toate momentele importante ale evenimentelor. Toate acestea, în încercarea de a-şi atrage simpatia juriului, format din Ioana Maria Moldovan, care va critica vestimentaţiile alese şi Dan Finţescu, responsabil cu notele pentru divertisment. Pe lângă Ioana şi Dan, în fiecare ediţie se vor alătura juriului şi alte două vedete special invitate, care vor analiza în detaliu meniurile alese şi respectarea tradiţiilor.

Fie ca cel mai bun să câştige”, spune Nicoleta Luciu. „Sunt sigură că vom cuceri atât juriul, cât şi telespectatorii şi le vom oferi mirilor nunţi cu adevărat de poveste”. Deşi este un gentleman, nici Denis nu se lasă mai prejos şi e hotărât să îi ţină piept Nicoletei: „Poate fi un singur învingător, însă cel mai important este ca lumea să se distreze, să oferim experienţe memorabile, iar cei de acasă să se simtă de parcă au fost ei înşişi parte din petrecere”.

Oricât de sexy este Nicoleta, sau cât de şarmant ar fi Denis, juriul nu se lasă înduplecat cu uşurinţă. Cele patru vedete vor analiza fiecare eveniment în cel mai mic detaliu şi vor da note, hotărând astfel câştigătorii ediţiei. Nu pierdeţi „Nunţi de poveste, doar la Prima TV.

 

***

 

 

Vă aşteptăm şi pe pagina noastră de Facebook!

 

 

 

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau