Razi si castigi
Best Of Saptamana 25
Publicitate
10.000 de lei pentru încă un român la “Râzi şi câştigi”


Sâmbătă, 30 august, şi duminică, 31 august, Dan Finţescu vă dă din nou întâlnire la Prima TV în două ediţii Best Of ale emisiunii “Râzi şi câştigi”. În plus, în acest weekend, încă un român va fi premiat cu 10.000 de lei.

Există întrebări la care se poate răspunde foarte greu. De exemplu, de ce atunci când face o boacană, un copil este blamat, iar un câine este considerat drăguţ? Probabil că este vorba despre ordinea în care au intrat în familie. Dar totuşi, de ce copilul nu are voie să poarte pălăria tatălui, dar pisica are? Aflaţi urmărind “Râzi şi câştigi”.

Ce face omul când se plictiseşte? În cele mai multe cazuri se uită la televizor sau îşi găseşte nişte îndeletniciri prin casă. Şi dacă tot se apucă de plictiseală să facă diverse lucruri, atunci se asigură că află şi vecinii acest lucru.

Şi pentru că data de 31 august marchează ultima zi a lunii în curs, veţi face cunoştinţă cu cel care a trimis cel mai haios şi votat clip pe pagina de Facebook a emisiunii “Râzi şi câştigi”. Acesta va fi premiat cu 10.000 de lei.

Aşadar, dacă vreţi să vedeţi cele mai amuzante filmuleţe ale săptămânii, dar şi să-l cunoaşteţi pe câştigătorul lunii august, nu rataţi cele două ediţii Best Of ale emisiunii “Râzi şi câştigi” sâmbătă, 30 august, şi duminică, 31 august, de la ora 19:00, la Prima TV.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau