Regina cumparaturilor
Editia 6
Publicitate
Tema saptamanii la "Regina cumparaturilor" este "Prima intalnire". Concurentele au la dispozitie 150 de minute pentru a isi gasi o tinuta completa in valoare totala de 800 lei.

Cea care sparge gheata este Roxana Pavel, in varsta de 40 de ani, ale carei hobby-uri sunt calatoriile exotice, pilates-ul si limibile straine.

Despre mersul la cumparaturi prin mall Roxana spune: "In momentul in care ma vad printre haine,cosmetice, parfumuri - am o senzatie euforica; probabil aceeasi pe care as avea-o daca as conduce un Harley..... Ma simt cu mult mai frumoasa si mai feminina dupa o partida de shopping. Ii pac culorile, combinatiile si modul in care fiecare haina pare sa o schimbe, iar hainele pe care le poarta exprima mereu starea de spirit pe care o are.

Cand merge in strainatate ii place sa se plimbe pe stradute si sa descopere magazine mici.

Stilul sau vestimentar este cel "glamorous", iar cele mai tari piese vestimentare din garderoba sa sunt: o rochie de seara ciclame realizata de un designer spaniol, o pereche de pantofi si o haina de blana.

Daca ar avea 1.000 de euro probabil ca ar mai adauga 3.000 si si-ar cumpara o haina de blana de care s-a indragostit la Paris.

Modelul sau in materie de moda este Nicole Kidman.

Su autocaracterizeaza astfel: "Focusata pe ceea ce vreau sa obtin, sociabila, vorbareata si interesanta."

Daca Roxana va reusi sa isi convinga contra-candidatele sa ii acorde note mari, vedem de la ora 16:00 la Prima TV


Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau