Sanatate cu stil
Sanatate cu stil AP
Ruleaza: Marti-Vineri, ora 10:00

Publicitate

Emisiunea „Sănătate cu Stil” aduce în atenţia telespectatorilor o serie întreagă de afecţiuni, cu care se confruntă tot mai mulţi români, şi oferă cele mai bune soluţii şi remedii pentru acestea, cu ajutorul celor mai buni medici din România.

Eugenia Foarfecă, prezentatoarea emisiunii, are o experienţă de zece ani în jurnalismul de sănătate şi a fost premiată în cadrul Galei Sănătăţii. Împreună cu specialişti din diverse domenii de activitate, ea va oferii telespectatorilor cele mai bune sfaturi, pentru o formă fizică de invidiat.

“Dezbatem şi subiecte legate de alimentaţie, mişcare, afecţiuni tabu sau frumuseţe, pe care le vor prezenta în rubrici precum "Sănătate în bucate", Mă mişc, deci exist", "Secret Zone" sau "Dicţionar de frumuseţe"”, spune Eugenia.

De asemenea, telespectatorii vor afla şi cum îşi pot asigura o stare de bine cu ajutorul leacurilor din natură, a plantelor care pot face adevărate miracole pentru sănătate.

Toate acestea la „Sănătate cu Stil”, o emisiune cu informaţii şi sfaturi utile, la Prima TV.

 

***

Eugenia Foarfecă lucreză în presă de aproape zece ani, iar în 2008 s-a alăturat echipei Focus de la Prima TV, iniţial ca reporter pe justiţie, apoi ca reporter pe sănătate. A realizat de-a lungul timpului nenumărate reportaje pe sănătate, prin care a semnalat probleme din sistemul medical şi a încercat să ofere soluţii şi sfaturi utile pentru o sănătate de fier. În 2014, Eugenia Foarfecă fost premiată pentru campania „Fii donator de viaţă”, în cadrul Galei Sănătăţii, ediţia a V-a.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau