Schimb de mame
Schimb de mame AP
Ruleaza: Duminica, ora 20:30
Producator: Paprika

Publicitate

Din 18 septembrie un nou sezon Schimb de mame la PrimaTV!

Duminică, 18 septembrie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”. Mai mult, fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câștiga titlul de “Prima Mamă” și premiul în valoare de 2500 de euro care va fi stabilit prin votul telespectatorilor la sms 1444.  

Cu o istorie impresionantă, “Schimb de mame” a fost urmărit de milioane de telespectatori de-a lungul anilor. În noul sezon așteptăm mamele care cred că pot face față provocărilor să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie. Cea care va câştiga titlul de “Prima Mamă” va avea în cont suma de 2.500 de euro, premiu pus în joc de Prima TV.

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

“Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu 22 de sezoane  si cu multe participante la activ. Astfel, multe mame și-au dorit să trăiască experiența acestui show și s-au înscris în competiție.

 

Sună la 0727.224.974 sau la 021.311.70.94
Dă-ne un e-mail la adresa schimbdemame@paprika-latino.com

Sau scrie-ne pe pagina oficială de facebook www.facebook.com/schimbdemameoficial

La finalul acestui sezon, prin sistem de televoting, răsplătim titlul de “Prima Mamă” cu 2.500 de euro!

***
 

Vă aşteptăm şi pe pagimna noastră de Facebook:

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau