Schimb de mame AP
Ruleaza: Duminică de la ora 20:30
Producator: Paprika

Publicitate
Înscrie-te şi tu la Schimb de mame! 
Suna la 031/ 228.1339 si 0727.224.974 sau
da-ne un e-mail la adresa schimbdemame @paprika-latino.com

Reality-show-ul "Schimb de mame", a fost difuzat pentru prima oara in anul 2003 in Marea Britanie, unde a cunoscut o popularitate impresionanta, devenind cel mai vizionat show de televiziune. De asemenea, a gastigat numeroase premii printre care Premiul B.A.F.T.A. - pentru cel mai bun reality-show si Premiul Golden Rose - pentru divertisment european.
In prezent, acest format este difuzat in Franta, pe postul M6, sub denumirea "On a echange nos maman", in Germania, pe RTL, cu titlul "Women Change", dar si in alte peste douadeci de state din toata lumea.
 
In Romania, "Schimb de mame" este difuzat saptamanal, timp de doua ore, si aduce in prim plan experientele inedite traite de sotiile-mame care au curajul sa isi schimbe viata pentru sapte zile.
 
Pentru ca fiecare dintre noi traim o singura data, uneori ne intrebam daca am putea schimba ceva sau chiar totul in viata noastra. Acest reality-show reprezinta marea provocare, oferind femeilor posibilitatea de a-si schimba complet viata "“ familie, sot copii, fie si numai temporar.
 
In fiecare saptamana, doua sotii-mame vor face "schimb de vieti", vor avea o familie, prieteni si o slujba complet noi, intr-o localitate si o casa cu totul necunoscute. Cele doua vor porni in acesta aventura fara sa cunoasca absolut nimic despre destinatie sau despre familia alaturi de care isi vor petrece saptamana. Odata ajunse in noile case, timp de trei zile, cele doua protagoniste vor avea timp sa-si cunoasca familiile "de imprumut" si se vor ghida dupa regulile lasate in scris de femeile care le-au "cedat" locul.

In urmatoarele patru zile, protagonistele vor putea sa modifice regulile casei, avand astfel oportunitatea de a schimba viata celor din jur. La final, protagonistii se vor intalni pentru a-si impartasi experientele traite in rastimpul celor sapte zile si vor fi premiati.
 
Urmarind acest reality-show veti invata, alaturi de concurenti, lucruri noi despre cei din jur, veti trai din plin experienta unei schimbari complete si, de ce nu, veti fi amuzati de neprevazutul situatiilor.

Asadar, stati in fata televizoarelor in fiecare saptamana, pentru ca la Prima TV se face "Schimb de mame".
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau