Schimb de mame
“Schimb de mame” debutează cu o EDIŢIE SPECIALĂ: SCHIMB DE… TAŢI!
27 februarie 2014
Publicitate
Pe 16 martie, nu pierdeţi PRIMA EDIŢIE SPECIALĂ a noului sezon “Schimb de mame”, rezervată unui indedit… SCHIMB DE TAŢI!

Aventura mamelor continuă şi în acest sezon! Mamele “de schimb” îşi descoperă talente nebănuite, având şansa de a se perfecţiona. Experimentează un alt stil de viaţă, iar această aventură reprezintă şi test important. Copiii năbădăioşi le pot pune răbdarea la grea încercare, dar şi schimbarea soţiilor se dovedeşte a fi o adevărată provocare pentru taţii rămaşi acasă.
Nu în ultimul rând, “Schimbul de mame” redefineşte distracţia, prezentându-vă şi în acest sezon ediţii speciale inedite.   

Concursul “Prima Mamă” continuă şi în acest sezon, Prima TV oferind de această dată trei premii - 2.500 euro pentru cea care se clasează pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, 1.500 euro pentru locul al doilea şi 1.000 euro pentru al treilea loc. Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 0312 281 339, sau la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com.

Nu pierdeti un nou sezon „Schimb de mame” din 16 martie, în fiecare duminica, de la ora 20.30, numai la Prima TV!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau