Schimb de mame
Editia - 21.12.2014 (Final de sezon)
Publicitate
Pregătiri de sărbători, duminică la „Schimb de mame”
 
În apropierea Crăciunului, o familie din Lugoj şi una din Comăna de Sus, jud. Braşov, fac „Schimb de mame”, în ultima ediţie a acestui sezon.
 
La Lugoj, Simona şi Gabi sunt ambii la a doua căsătorie şi au doi copii, Florin şi Antonia. Băiatul este al mamei din prima ei căsnicie, iar Antonia este fiica celor doi din relaţia actuală. La Comăna de sus, Aurica şi Valeriu sunt împreună de 12 ani şi au trei copii: Andreea, fata mamei din prima căsnicie şi cei doi băieţi: Darius şi David. Cei din Comăna au o fermă, iar viaţa la ţară nu e deloc uşoară, aşa cum va afla şi „mama de schimb”.
 
Ajunsă la Lugoj, Aurica află că tânărul Florin nu este lăsat de propria mamă să gătească, deşi acesta este pasionat de arta culinară. „Mama de schimb” va încerca să schimbe regulile şi să îl încurajeze pe băiat să-şi urmeze chemarea, însă se va izbi de reticenţa familiei.

La Comăna de Sus, Simona nu este deloc încântată, pentru că Andreea şi Darius nu învaţă atât de bine precum pretind, iar tatăl familiei nu este deloc deschis să accepte noile reguli impuse de „mama de schimb”. Totuşi, ei nu uită că sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar la Comăna se taie porcul şi pregătirile de Crăciun sunt în toi.

Nu pierdeţi o nouă ediţie a emisiunii „Schimb de mame”, ultima din acest sezon, duminică, 21 decembrie, de la 20.30, doar la Prima TV.
 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau