Schimb de mame
PROMO - Duminica, 23 noiembrie, la ora 20:30
Publicitate

Lecţii pentru copiii răsfăţaţi, la „Schimb de mame”

În această ediţie, veţi face cunoştinţă cu familia Saru din Chiajna, judeţul Ilfov, şi familia Şerban din Buzău.

La Buzau, Nina şi Marius sunt împreună de aproape 20 de ani, dar se iubesc ca-n prima zi. Au trei copii, Radu, Maria şi Teodora, pe care i-au crescut cum au ştiut ei mai bine, însă nu fără greutăti. Locuiesc toţi într-un apartament cu două camere împreună cu o bunică şi, deşi spaţiul este mic, toţi se înţeleg de minune. Din pricina greutăţilor financiare, mama a transformat hobby-ul ei într-o mică afacere.

Andrada şi Cristi Saru se cunosc de 4 ani şi au împreună un băieţel simpatic, Albert. Tinerii au un apartament spaţios şi un băiat isteţ, care le face viaţa uneori mai dificilă, dar frumoasă şi mereu înteresantă.

Ajunsă la Chiajna, Nina are parte de liniste, dar cum aparenţele înşeală, ea îşi dă seama că nu-i uşor să ai grijă de un copil răsfăţat ca Albert. Cu toate astea, Nina reuşeşte să-i câştige atenţia. Chiar dacă ritmul şi tabieturile familiei se schimbă odată cu venirea Ninei, tatăl îi este alături mamei de schimb, explicându-i la fiecare pas cum stau lucrurile la ei în casă. Nu însă fără reproşuri!

La Buzău, Andrada face cunoştinţă cu familia Serban şi observă unele nereguli chiar de la inspecţia casei. Ea realizează că aici tatăl şi fiul nu comunică îndeajuns şi face tot posibilul să-i apropie.

Nu pierdeţi „Schimb de mame”, pe 23 noiembrie, de la ora 20.30, numai la Prima TV!

 
***

Pentru mai multe detalii despre emisiune, urmăriţi-ne pe Facebook la:

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau