Schimb de mame
Duminică, 1 martie, de la 20:30
Publicitate
La “Schimb de mame” tatăl de la ţară şi mama de la oraş îşi dispută supremaţia în “războiul sexelor”, la Prima TV 

Începând cu 1 martie, cel mai longeviv reality-show din România revine la Prima TV cu cel de-al 21-lea sezon de experienţe inedite. Duminică, de la ora 20:30,tatăl de la ţară se războieşte cu mama de la oraş, la “Schimb de mame”.
Geni din Piteşti îşi schimbă familia cu Romica din Cerneţu, judeţul Teleorman, şi-l înfruntă timp de o săptămână pe soţul acesteia, Alexandru.

Obişnuit ca soţia lui să facă totul în casă, bărbatul se aşteaptă de la mama de schimb să muncească fără să crâcnească. Însă socoteala din familie, nu se potriveşte cu opiniile consoartei de schimb. Şi cum Alexandru împarte sarcinile tuturor, iar mama de schimb îi dă şi lui câteva, viaţa bărbatului este grav dată peste cap, aşa că cearta se transformă rapid într-un adevărat război.

La rândul ei, Romica trebuie să-i facă faţa lui Teo, un copil obraznic la prima vedere, dar foarte isteţ şi plin de replici sugubeţe.
Cine va câştiga supremaţia în “războiul sexelor”? Aflaţi urmărind bătălia secolului, duminică, 1 martie, în emisiunea “Schimb de mame”, de la ora 20:30, la Prima TV.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau