Schimb de mame
Duminică, 29 martie, de la ora 20:30
Publicitate

Război la „Schimb de mame”, duminică seară, la Prima TV

Poţi ajunge să împaci în această lume şoarecele cu pisica, leul cu antilopa, steliştii cu dinamoviştii sau americanii cu arabii, dar nu vei reuşi niciodată să-i aduci la acelaşi numitor comun pe Daniel Cichi şi pe Lidia Ţelea, doi dintre protagoniştii ediţiei de duminică, 29 martie, a emisiunii "Schimb de mame", de la Prima TV.

Lidia Ţelea, o economistă din Târgu Jiu, mamă divorţată, face schimb de familii cu Nicoleta Cichi, o profesoară de geografie din Ploieşti. Pentru o săptămână, cele două femei vor trăi una în casa celeilalte, însă, exprienţa schimbului de familii o pune pe Lidia faţă-n faţă cu Daniel, soţul Nicoletei.

Încă de la început cei doi au păreri contradictorii. Jucăriile copiilor, aglomeraţia din casă, spaţiul restrâns, tatuajele lui Daniel sunt principalele motive de ceartă între mama de schimb şi capul familiei din Ploieşti. “Cred că vrea să domine, să fie tot timpul în centrul atenţiei... Are tot timpul ceva de comentat şi notează absolut tot într-o agendă”, a spus Daniel despre Lidia.

La rândul ei, mama de schimb crede că tatăl este o fire prea comodă. “A fost deranjat de faptul că i-am spus să se implice mai mult în creşterea copiilor... Consider deplasate tatuajele lui”, a conchis femeia.

Vizita Lidiei la soacra Nicoletei se transformă într-un război în toată regula. Cele două tabere “trag” una în alta fără limită. Schimbarea regulamentului pare să aprindă şi mai tare spiritele în casa familiei Cichi. Pe linia de front de la Ploieşti luptele continuă. Este scoasă la înaintare artileria grea. Conflictul dintre Lidia şi Daniel are toate premisele să se transforme în al III-lea Război Mondial.

Ea va încerca să schimbe totul, el nu va dori să schimbe nimic. Pe ea o calcă pe nervi tatuajele lui, pe el îl scoate din minţi agenda în care femeia îşi notează tot ce nu-i convine. Ea îşi bagă nasul peste tot, el se satură până peste urechi de ea. El urlă, ea ripostează. Ce începe prost, se termină şi mai prost! Vedeţi despre ce este vorba la “Schimb de mame” duminică, 29 martie, de la ora 20:30, la Prima TV.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau