Schimb de mame
Editia - 03.05.2015
Publicitate
La “Schimb de mame” faceţi cunoştinţă cu tatăl şi soţul ideal
 
Duminică, 3 mai, familiile Chinţoiu, din Galaţi, şi Ciobanu, din Buzău, fac “Schimb de mame”, la Prima TV, de la ora 20:30

Loredana, Florin şi Crina răspund la acelaşi nume, Chinţoiu. Loredana este mamă şi soţie 24 de ore din 24. Este casnică şi este convinsă că i se potriveşte de minune acest statut. Georgiana, Vali şi Alex întregesc familia Ciobanu. Georgiana este, mai degrabă, omul primului impus, decât cel al raţiunii. În familie este răsfăţată, aşa cum multe femei şi-ar dori, şi recunoaşte acest lucru. Despre Vali spune că este soţul ideal, le face pe toate. Face curăţenie, face piaţa, îi face masaj, o vopseşte, o pensează, pe scurt, este omul bun la toate.  

Odată ajunse una în casa celeilalte, cele două mame au început să inspecteze locuinţele. Le-a plăcut ce au găsit şi nu au avut de făcut comentarii răutăcioase.

Micuţa Crina Chinţoiu a plăcut-o pe mama de schimb din primul moment, pentru că, în opinia ei, „este frumoasă şi veselă”. Florian însă a fost de părere că „este impulsivă, ceea ce nu-mi place”. Şi dacă pentru mama de schimb din Buzău cel mai groaznic lucru pe lumea este să gătescă, ei bine la Galaţi a trebuit să o facă. Deşi şi-a dat silinţa, mâncarea făcută de Georgiana nu a fost deloc pe gustul membrilor familiei Chinţoiu.

La Buzău, Loredana a stat departe de treburile casnice şi nu pentru că nu ar fi vrut să le facă, ci pentru că Vali s-a ocupat de toate. Când a venit momentul să schimbe regulamentul, într-una dintre reguli Loredana i-a interzis lui Vali să mai facă treburile pe care ea le consideră a fi pentru femei, respectiv să mai gătească şi să mai facă curăţenie. Această regulă nu i-a picat tocmai bine tatălui, obişnuit cu munca în gospodărie.

Dacă a creat sau nu schimbarea regulamentului discuţii între Loredana şi Vali şi ce reguli i-a impus Georgiana lui Florin, aflaţi umărind „Schimb de mame” duminică, 3 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau