Schimb de mame
Duminica, 31 mai, la Schimb de mame
Publicitate
La “Schimb de mame” viaţa bate filmul, duminică, la Prima TV
Duminică, 31 mai, de la ora 20:30, la “Schimb de mame” veţi afla două poveşti de viaţă emoţionante.
 

Mihaela, din comuna Scânteia, judeţul Iaşi, este mamă a doi copii, în vârstă de 13 şi respectiv 8 ani. Nu a avut niciodată un trai liniştit şi a făcut mereu alegeri greşite în viaţă. După o copilărie nefericită, la 17 ani a devenit pentru prima dată mama, iar la 22 de ani l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil. Micuţii au tătici diferiţi şi, de parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, după ce s-a despărţit de cei doi bărbaţi, cărora le-a dăruit câte un copil, Mihaela a mai avut două relaţii marcate de violenţe şi multe mutări în căutarea unui trai mai bun. Acum, femeia locuieşte împreună cu copiii la bunicii ei, dar nici aici lucrurile nu sunt tocmai roz.

Mihaela va face schimb de familii cu Sabina, din comuna Deda, judeţul Mureş. Ea ajunge în familia Puflea-Matei, unde o întâlneşte pe Ionela, fiica Sabinei din tinereţe, rezultată dintr-o relaţie cu un bărbat însurat, care nu şi-a recunoscut copilul. Tot aici, Mihaela îl întâlneşte şi pe Cici, tatăl vitreg al Ionelei şi soţul Sabinei, mai în vârstă decât ea cu 26 de ani.

Atât Mihaela cât şi Sabina se confruntă cu probleme în familiile în care ajung. În timp ce mămica din Iaşi încearcă să-l facă pe Cici să înţeleagă că nevoile unei adolescente nu se rezumă doar la un acoperiş deasupra capului, hrană şi îmbrăcăminte, Sabina are de luptat cu ideile fixe ale bunicilor Mihaelei, care îşi condamnă nepoata pentru alegerile greşite pe care le-a făcut în viaţă.

Dacă vreţi să le aflaţi poveştile celor două mame şi să vedeţi cum s-au descurcat în sânul familiilor adoptive, nu rataţi emisiunea “Schimb de mame”, o ediţie emoţionantă, duminică, 31 mai, de la ora 20:30, la Prima TV.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau