Schimb de mame
Editia - 22.06.2014
Publicitate
Câte bordeie, atâtea obiceiuri

Săptămâna aceasta, faceţi cunoştinţă cu familia Arnăutu, din Constanța, și familia Cernat, din comuna Vânători, județul Vrancea!

În Constanța, Dana, Cristian și micuța Bianca alcătuiesc familia Arnăutu. Pentru că ambii părinți muncesc mult, Bianca nu are o copilărie foarte liniștită, și e mai mereu pe drumuri. În plus, din cauza unei boli, ea nu are voie să mănânce, de exemplu, ciocolată. Cu toate acestea, Bianca e un copil isteț și vesel. 

În familia Cernat, Lăcămioara, sau Lola, cum i se spune, are 28 de ani. Ea este căsătorită cu Adrian, de 32, iar cei doi au doi copii, Emilian, de 6 ani și Rebeca, de 3 ani. Aici, familia se ocupă cu propria fermă de vaci. Ei muncesc mult și stau bine din punct de vedere material, chiar dacă au cam uitat să se distreze împreună.

Ajunsă în Vânători, Dana dă de greu si nu se descurcă, nici cu făcutul brânzei, nici cu smântânitul oalelor, nici cu livrarea laptelui la consăteni. Asta face ca toți cei de aici să se amuze pe seama ei, dar fără nici un pic de răutate.

La Constanța, Lola și Cristian încearcă să colaboreze, însă nu prea reușesc. Într-un moment memorabil, cei doi își unesc eforturile pentru a o ajuta pe fetiță șă-și facă temele la matematică.

Nu pierdeţi o ediţie “Schimb de mame” despre diferențele dintre oameni, pe 22 iunie, la ora 20.30, numai la Prima TV!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau