Schimb de mame
Duminica, 28 septembrie, la ora 20.30
Publicitate

Munca e la ordinea zilei, la „Schimb de mame”


Săptămâna aceasta, veţi avea o întâlnire inedită cu familia Neamţu, din Craiova, şi familia Lascău, din satul Luna, comuna Gligoreşti, judeţul Cluj.

Cei din Gligoreşti au o viaţă liniştită, dar nu lipsită de neajunsuri. Gospodărie mare, animale cât cuprinde, două fete de crescut şi o casă de întreţinut. Nu-i puţin lucru pentru Auriţa, care nu-şi mai vede capul de treburi. Soţul ei, Sorin, este şofer şi trece rar pe acasă, aşa că mama le face pe toate.

Alta este situaţia la Craiova, unde Daniela e casnică şi locuieşte cu soacra, soţul şi fetiţa ei, Andreea, într-un apartament cu două camere, la bloc. Neavând serviciu, toată atenţia ei e îndreptată spre copil.

Ajunsă la Craiova, Auriţa trebuie să respecte regulamentul Danielei. Deşi Andreea are 6 ani, mama de schimb trebuie să o hrănească în continuare... cu linguriţa. Femeie harnică, ardeleanca e surprinsă de dezordinea pe care o găseşte aici.

La Gligoreşti, Daniela dă de greu. Aici trebuie să muncească, nu glumă! Simina şi Sorana, cele două fetiţe din familia Lascău, nu se mai pot bucura de activităţile lor obişnuite, căci pentru mama de schimb, săritul în fân şi joaca ”de-a prinselea” sunt periculoase.

Nu pierdeţi „Schimb de mame”, pe 28 septembrie, la ora 20.30, numai la Prima TV!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau