“Schimb de mame”, o lecţie de viaţă
Publicitate

În aceastã sãptãmânã, faceţi cunoştinţă cu familia Bănică, din Pitești, și familia Dincă, din comuna Roești, județul Vâlcea!

În Pitești, Genifera și Petruț nu sunt încă soț și soție. Fiecare dintre ei a mai avut câte o căsnicie, iar în prezent cei doi locuiesc împreună, alături de copiii Geniferei, Izabela și Octavian, de 12, respectiv 8 ani. Petruț este inginer contructor, iar Genifera este economist. 

Traian și Lili Dincă au muncit în Spania şi Italia, s-au cunoscut și s-au căsătorit. După ce au revenit în România, a apărut şi Deborah, o fetiță de 4 ani. În prezent, Lili este casnică, iar Traian esteun constructor visător, care speră să descopere o sursă de energie care să salveze planeta.

Ajunsă în Pitești, Lili este mulțumită de ce găsește aici, şi întreaga săptămâna este ca o vacanță pentru ea. Mama de schimb merge la restaurant, în vizite, la sală, la salonul de înfrumusețare și se destinde la Zumba.

La Roești, Genifera participă la muncile câmpului și nu se plânge deloc. Ea îi dovedește tatălui de aici că toți copiii vor fi întotdeauna atrași de cărțile de povești, nu doar de calculatoare. Reacțiile micuței Debi când i se citește “Sarea în bucate fac mai mult decât o mie de cuvinte.

Nu pierdeţi o ediţie “Schimb de mame” despre lucrurile pe care le putem învăţa de la oamenii de lângă noi, pe 20 aprilie, de la 21.30, la Prima TV!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau