Schimb de mame
PROMO - Duminica, 26 octombrie, la ora 20.30
Publicitate

Astrele sunt favorabile „Schimbului de mame”!

În această ediţie, veţi face cunoştinţă cu familia Mihai din satul Ploieştiori, judeţul Prahova, şi familia Giurcan din Bucureşti.

La Bucureşti, după ani buni de căsnicie, Alina a decis să divorteze şi să-şi găsească singură drumul în viaţă, avându-i alături doar pe cei doi copii ai săi, Alexandra şi Mihai. Inginer de meserie, Alina e pasionată de astrologie. Copiii îi respectă tabieturile şi orele de meditaţie, timp în care ei fac singuri aproape tot ce ţine de treburile gospodăreşti.

La Ploieştiori, Andra şi Marius sunt împreună de cinci ani şi au o fetiţă, Daria. Aceasta este o familie muncitoare şi unită, pentru care timpul liber nu prea există, căci munca în gospodărie este importantă. Marius şi Andra sunt nişte părinti responsabili, care pun pe primul plan bunăstarea familiei.

Ajunsă la Ploieştiori, Alina dă de greu. Pai, cum să fie altfel, când aici sunt animale de hrănit, treabă prin grădină şi curăţenie de făcut zilnic? Chiar dacă e ajutată de soacră, Alina nu se prea descurcă, iar pentru asta e taxata la fiecare pas. Mama de schimb visează la mic dejun adus la pat, ore de meditaţie şi relaxare. La Bucureşti, Andra îi întâlneste pe Alexandra şi Mihai, doi copii care o uimesc prin hărnicia lor.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau