Schimb de mame
Schimb de mame - 03.03.2013
Publicitate
Începe un nou sezon „Schimb de mame”!

În prima ediţie a acestui sezon, participanţii sunt familia Gorea din Bod, judeţul Braşov, şi familia Chirică din comuna Chirnogi, judeţul Călăraşi.
La Bod, Cristina şi Andrei au făcut multe sacrificii pentru copiii lor, Diana şi Leo. Au reuşit să-şi construiască o casă şi au doi copii reuşiţi. În cealaltă parte, lui Costel şi Iulianei le prieşte viaţa la ţară, fiind oameni respectaţi şi cunoscuţi. Ei încearcă să-şi extindă afacerea de familie, un magazin sătesc în care găseşti de toate. Costel şi Iuliana au doi copii, pe Cătălina, de 21 de ani, şi pe Teo, elev în clasa a cincea. Mama încearcă să-şi împartă cât mai bine timpul între casă şi magazin, însă de cele mai multe ori nu reuşeşte. Astfel, în casă nu e curăţenie lună, iar mâncarea nu e întotdeauna gata la timp, însă Iuliana nu face din asta o tragedie, mai ales că nu e o împătimită a treburilor casnice.

Ajunsă la Bod, Iuliana are multe de învăţat, în timp ce la Chirnogi, Cristina ajunge într-o lume în care se pune preţ mai ales pe libertatea de opinie. Nu pierdeţi „Schimb de mame” pe 3 martie, de la ora 20.30, la Prima TV!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau