Schimb de mame
Schimb de mame - 22.09.2013
Publicitate
“Schimb de mame” cu surprize

În această ediţie, veţi face cunoştinţă cu familia Sasu, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, si familia Poşircă-Lupu, din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman.
Ionela şi Niki Sasu au un copil de 5 ani, Maria. Aceştia trăiesc fericiţi, în aceeaşi casă cu mama lui Niki.
La Roşiorii de Vede, Sanda şi Marian nu sunt căsătoriţi, dar trăiesc de câţiva ani împreună. Sanda a mai fost căsătorită două ori, din primul mariaj având o fiică de 18 ani, Leila. Aceasta trăieşte în Anglia, alături de tatăl ei, dar acum, în timpul vacanţei, se află în România. Din a doua căsătorie, Sanda mai are o fiică de 9 ani, Alexandra.

Ajunsă în familia Poşircă-Lupu, Ionela nu se plictiseşte deloc. Ea găseşte aici o adolescentă care nu acceptă autoritatea unei mame “de împrumut”.
La Lumina, Sanda îşi începe aventura… cu stângul. În noua casă, ea găseşte că totul este murdar! Niki însă nu se pierde cu firea. Fost aviator militar, el ştie să se descurce în orice situaţie. Îi demonstrează Sandei că nu se pricepe la treburile gospodăreşti, dar în acelaşi timp o duce la mare şi, surpriza surprizelor, o plimbă cu elicopterul.
  
Nu pierdeţi prima ediţie a acestui sezon, pe 22 septembrie, de la ora 20.30, numai la Prima TV!
 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau