Stirile Times New Roman
Stirile Times New Roman AP
Ruleaza: Duminică, ora 19.00

Publicitate

Emisiunea care a adus la televizor ştirile din prestigiosul cotidian independent de umor voluntar, www.timesnewroman.ro, revine la Prima TV, din 19 octombrie 2014, de la ora 19.00.

Ştirile marca Times New Roman vor fi prezentate în fiecare duminică de Ioana Maria Moldovan. Din noul sezon nu vor lipsi poantele de campanie, poveşti incredibile din vieţile românilor şi noutăţi care nu se regăsesc pe site şi care „ţin de foame mai ceva ca pomana electorală”.

Ioana spune că a fost primită cu inima deschisă în echipă: „Ne-am înţeles foarte bine de la prima întâlnire, am avut chimie şi de acolo în colo restul a fost uşor.”

Ne întoarcem în această toamnă pe micile ecrane cu un nou format şi o nouă prezentatoare, Ioana Maria Moldovan. Un nou format, mult mai apropiat de umorul cunoscut de pe timesnewroman.ro, plin de materiale difuzate în premieră şi în exclusivitate", adaugă echipa TNR.

Mai mult decât atât, în fiecare ediţie din noul sezon, Times New Roman TV va avea un invitat special care va juca un rol într-una din scenetele emisiunii.

Urmăreşte-ne şi pe Facebook!

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau