Tradati in dragoste
Tradati in dragoste AP
Ruleaza: Duminica, ora 22:00
Producator: CVB

Publicitate
Ajutati de Ernest, cei "Tradati in dragoste" vor putea sa isi demaste partenerii infideli, in fiecare joi seara. Prin urmare, cei care isi banuiesc sotii, logodnicii sau iubitii, ii pot contacta pe realizatorii emisiunii pentru a demonstra ca banuielile lor sunt fondate.

Apeland gratuit la serviciile unor detectivi particulari profesionisti, cei care se simt tradati in dragoste vor trebui sa puna la dispozitia acestora fotografia celui "vizat" si programul zilnic al acestuia (unde locuieste, la ce ora pleaca la serviciu, unde lucreaza, numarul de la masina etc.), pentru ca tradarea sa iasa la iveala in toata "splendoarea" ei.

Filajul se va desfasura pe parcursul mai multor zile, timp in care detectivii vor filma din umbra tot ce face infidelul. In momentul in care urmaritorii vor avea dovada certa ca acesta "calca stramb", se va organiza.... flagrantul.

Ernest, impreuna cu persoana "tradusa", o echipa de filmare si doua echipaje de la o firma de paza si protectie, va merge acolo unde se afla partenerul infidel, in compania amantului/amantei.
Flagrantul este punctul culminant al emisiunii, "tradatul" confruntandu-se direct cu "tradatorul".
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau