marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Luana Ibacka : « Cupidon imparte sageti si dragostea lucreaza »

1.     Ce surprize ai pregătit pentru acest sezon de „Fermier. Caut nevastă“? Cu ce diferă sezonul trei de precedentele?

Luana Ibacka: Diferentele decurg din unicitatea personajelor. Fiind sezonul 3 avem avantajul faptului ca publicul cunoaste si asteapta emisiunea. Se stie clar parcursul evenimentelor. Intai merg eu cu scrisorile, apoi vin fermierii la Bucuresti sa-si intalneasca pretendentele, dupa care incep actiunile in ferme. Este mai usor cand toti participantii la emisiune, ba chiar si telespectatorii, stiu despre ce este vorba.

2.      Câţi dintre participanţii de până acum s-au căsătorit sau sunt în pregătiri pentru nuntă?

L.I.: Pentru ca este un show bazat pe realitate, si nu pe fictiune, nu se forteaza nota in obtinerea unui final apoteotic. Asadar, pana acum doar un cuplu, din sezonul 2, se pregateste de nunta. Am mai avut logodne, au fost chiar permutari in cuplurile fermierilor, respectiv fata unuia s-a indragostit de fermierul alteia... Lucrurile se petrec natural, nu exista reguli. Cupidon imparte sageti si dragostea lucreaza!

3.      Fermierul trebuie să fie „frumos, deştept şi cu bani“, iar viitoarea soţie să fie gospodină, sinceră, modestă, frumoasă şi inteligentă?

L.I.: Nicidecum. Nu exista tipare. Fetele vin atrase de mirajul unei alte vieti, decat cea pe care o au in momentul respectiv. Unele vor sa vada cum se traieste la tara, pentru ca stau la oras, altele pentru ca sunt nascute in mediul rural si stiu cum este viata la ferme. Barbatii, in functie de varsta pe care o au, de experientele acumulate, aleg femeia dupa fizic, dupa educatie sau dupa instinct. Surprize apar mereu, cu atat mai mult cu cat formatul emisiunii ii preseaza pe toti sa ia decizii foarte rapide.

4.      S-a întâmplat ca vreuna dintre pretendente să renunţe, dar apoi să regrete şi să-şi dorească să se întoarcă în competiţie?

L.I.: Da, chiar de la episodul scrisorilor. Cele foarte tinere sunt descurajate de parinti sau unele tocmai au iesit dintr-o relatie si inca ezita.

5.      Ce excepţii de la regulament ne poţi dezvălui?

L.I.: Nu exista un regulament. Exista conceptul emisiunii, care presupune eliminari ale pretendentelor in urma intalnirilor si probelor pe care le stabilesc fermierii. Este un proiect surprinzator, pentru ca este interactiv. Fiecare fermier alege in functie de personalitatea sa. Tocmai acest aspect place publicului.

6.      Cele care imită un comportament ireproşabil sunt descoperite până la urmă?

L.I.: Sunt descoperite chiar de la inceput. Sunt fete care vin pentru a fi vizibile la televizor, sunt atrase de publicitate si glorie, dar fermierii nu se lasa pacaliti. Ele sunt primele eliminate.

7.      Vi s-a întâmplat să intuiţi perechea care va ajunge la altar?

L.I.: Nu. Marius si Elena s-au indragsotit lent, abia spre sfarsitul emisiunii au realizat ca vor sa ramana impreuna.

8.      Va urma şi sezonul patru?

L.I.: Abia am inceput sezonul al treilea. Atat eu cat si echipa de productie ne canalizam toata atentia pe ce avem de facut acum.

9.      Îţi place emisiunea pe care o moderezi?

L.I.: Daca nu imi placea, nu eram aici!

10. Ce proiecte mai pregăteşti?

L.I.: Sa stii ca tot timpul pregatesc ceva. Am un plan de emisiune care corespunde planului de viata personal. Mai mult de atat nu pot spune.

11. Tu te mai uiţi la TV şi dacă da, ce anume nu ratezi şi ce anume n-ai putea urmări nici 5 măcar minute?

L.I.: Ma mai uit la TV, dar asa cum citesc si ziarele... un titlu, putin printre randuri... si apoi imi vad de treburile serioase. Nu pot urmari nicio emisiune in care moderatorul are prea multe pareri personale si nu valorifica prezenta invitatului. Nu ma uit niciodata, absolut niciodata la emisiuni politice. Caut in TV divertisment, oameni care controleaza situatiile, nu care sunt controlati de situatii, prezentatori care au carisma... Dupa ce am mentionat toate acestea, e greu sa fac o nominalizare, daca ma intelegeti...

Sursa: Adevarul TV

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau