marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« lista interviuri

Poftiti la pensiunea lui Grig Chiroiu!

Oua rosii, cozonac de casa, preparate traditionale, camere insorite si multe flori, asta va asteapta la pensiunea lui Grig Chiroiu din Olanesti, daca va decideti sa petreceti Pastele acolo. Actorul din "Trasnitii" a inceput deja curatenia generala, amenajarea camerelor si pregatirea surprizelor.
Grig si-a deschis pensiunea „Noel" la data de 07.07.2007, la ora 7. Bineinteles, aceasta cifra i-a purtat noroc, fiind ziua de nastere, dar si de casatorie.
„Iata ca lucrul acesta a fost de bun augur. Anul acesta implinim cinci ani, si se pare ca toata implicarea noastra este rasplatita prin faptul ca aproape toti turistii care vin la Noel ajung sa plece acasa in calitate de prieteni ai nostri’’, spune Grig.
El si familia lui se duc acolo in fiecare weekend, imbinand, astfel, utilul cu placutul. Nu au niciodata o camera a lor, „testandu-le" pe toate prin rotatie. Sau stau la socrii care locuiesc tot in Olanesti. Important e ca, daca ajungeti acolo in weekend, veti putea ciocni personal un pahar de vin cu actorul.
„Am ajuns sa mergem aproape in fiecare week-end la Olanesti, imbinand astfel utilul cu placutul, dar cu mare placere de fiecare data. Nu avem o camera sau o bucatarie numai a noastra. Nu a fost gandita in asa fel incat sa avem un spatiu numai al nostru in permanenta, din doua motive. In primul rand pentru ca si asa pensiunea este destul de mica si abia daca facem fata solicitarilor, si in al doilea rand, socrii mei fiind din Olanesti, stam de obicei acolo. Bineinteles ca asta nu ne impiedica sa stam din cand in cand si la pensiune. Iar faptul ca nu avem camera noastra e un lucru bun. Cu aceasta ocazie testam si noi confortul camerelor, vedem daca ceva nu e in regula si daca ar mai trebui schimbat ceva”.
Pensiunea este micuta si cocheta, are doar 12 camere si este situata intr-o zona mai retrasa a localitatii. Tot timpul este plina de flori, atat la exterior, cat si la interior.
 
„Vara avem aproape 40 de jardiniere pline cu muscate rosii, iar craciunitelor le merge cel mai bine, se simt ca acasa. Inca de la deschiderea pensiunii, avem doua craciunite, sus pe terasa. De la an la an le schimbam in vase mai mari, si sunt inflorite in permanenta. Multi se minuneaza cand le vad, dar explicatia este simpla: pensiunea se numeste Noel (Craciun), iar sloganul este « In fiecare zi e sarbatoare ! ». Pensiunea este ideala atat pentru relaxare, cat si pentru distractie. Avem grupuri de cate 10-12 familii, care inchiriaza toata pensiunea si petrec doua zile de neuitat, noi oferindu-le de fiecare data tot felul de noutati, atat gastronomice, cat si in ceea ce priveste entertainment-ul. Spre exemplu, la ultima petrecere de acest gen, le-am adus un artist caricaturist si am amenajat un « colt al artistului », unde acesta realiza portretele invitatilor. La final, am facut o expozitie in jurul semineului, cu toate desenele’’, a mai spus « Trasnitul ».
 
Sursa : Click 
 
 
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau