Seriale
Filme
Fete de maritat
Fete de maritat AP
Ruleaza: Duminică de la ora 07:30
Cu: Marinela Chelaru,, Tudorel Filimon, , Liana Maria Petrescu, , Antonia Ionescu Micu, , Luciana Popa, , Adrian Fetecau, , Candid Stoica, , Felix Dumitrescu
Gen: Comedie

Publicitate
Prima TV va propune un serial de comedie, din distributia caruia fac parte Marinela Chelaru, Tudorel Filimon, Liana Maria Petrescu, Antonia Ionescu Micu, Luciana Popa, Adrian Fetecau, Candid Stoica si Felix Dumitrescu.
 
“Fete de maritat” este un proiect indraznet, care are in centrul actiunii o familie a zilelor noastre, formata din cinci membri, mama, tatal si trei tinere ajunse la varsta maritisului.
 
Greutatile cu care se confrunta, fac sa incolteasca in mintea tatalui ideea unor mariaje avantajoase pentru fetele sale, cu pretendenti bogati, care sa-i ofere si lui un trai linistit.  
 
Desi mama, dependenta de telenovele, viseaza la iubiri ca-n filme si scene romantice, tatal, un contabil meticulos la o mica firma particulara, o convinge ca dragostea fara avantaje materiale nu mai este rentabila in zilele noastre.
 
Astfel, la usa apartamentului familiei Badica, incep sa se perinde o sumedenie de potentiali soti, care au aflat de „oferta”, iar fetele sunt “angajate” intr-o adevarata competitie a maritisului.
 
Printre personajele secundare ale serialului se numara administratorul blocului, mereu vigilent si „pe faza”, un vecin pensionar si prietenul sarac al uneia dintre fete, tipul curtezanului ale carui calitati sunt departe de pretentiile capului de familie.
 
Asadar, daca vreti sa vedeti un serial de comedie in care ingredientele principale sunt umor de situatie si personajele bine conturate, urmariti “Fete de maritat”, în fiecare duminică, de la ora 07:30, numai la Prima TV.


Personaje:

Constantin Badica, zis Titel, are 46 de ani si este contabil la o firma particulara de materiale de constructii.  
Este casatorit cu Geta de 24 de ani, au impreuna trei fete si locuiesc intr-un apartament primit de la serviciu si cumparat in rate dupa Revolutie.  
Titel este pasionat de fotbal, emisiunile de stiri si jocul de table. II place berea si, din cand in cand, vine acasa cu chef, ceea ce o infrurie pe sotia sa. Desi traieste la limita saraciei, nu are putere sa-si schimbe viata prin eforturi personale, asa ca a decis sa-si marite fetele cu barbati instariti, fara sa tina cont de sentimentele lor. 
 

 Georgeta Badica, sau pe scurt Geta, are 44 de ani s-a saturat pana peste cap de sotul sau Titel, pe care il trateaza ca pe ceilalti copii, nefiind insa dispusa sa ii ierte greselile la fel de usor.
 A lucrat inainte de Revolutie, dupa care a intrat in somaj, din care n-a mai iesit pana in zilele noastre. Principala preocupare a Getei este sa dramuiasca veniturile modeste ale familiei, astfel incat sa faca fata nevoilor din ce in ce mai mari. Marea pasiune a doamnei Badica sunt telenovelele, din care i se trage toata filosofia de viata. Influentata de romantismul serialelor preferate, aceasta viseaza ca fetele ei sa se casatoreasca din dragoste si nu asa cum ar vrea sotul ei, pentru a scapa de saracie.
 


Cea mai mare dintre cele trei fete ale familiei Badica, Mihaela are 23 de ani si lucreaza ca agent comercial, la o firma de produse cosmetice. Locuieste impreuna cu parintii si imparte camera cu cele doua surori ale sale. Si-ar dori sa fie vedeta, desi nu are nici un talent.


Luciana are 21 de ani si poseda calitati paranormale. Urmeaza cursuri pentru fotomodele, pe care si le plateste lucrand ca hostesa la diverse evenimente sau distribuind pliante publicitare. 

 
Mezina familie, Oana, este eleva in ultimul an de liceu. Are o memorie buna si este foarte constiincioasa, dovada stau rezultatele exceptionale de la scoala. Desi profesorii o indeamna sa mearga la facultate, impinsa de lipsurile familiei, dupa absolvire Oana inclina sa isi gaseasca un serviciu. 


 Anghel Chitibus, are 53 de ani si este vecin de palier cu familia Badica. Ofiter in retragere, indeplineste functiile de presedinte de bloc, administrator si casier. Stie tot ce misca in bloc, este vigilent si spioneaza toti locatarii. Are un comportament militaros si dictatorial, in special cu restantierii, si o mare slabiciune pentru fetele tinere.

Vecin si el cu familia Badica, Grigore Popescu este fost functionar la primarie, actualmente pensionar. Mare amator de bere si partenerul lui Titel la jocul de table, acesta sufera de un inceput de dementa senila, accentuata de bautura. 

 
Venit de la tara in Bucuresti ca sa-si fac o cariera, Petrica Parlitu locuieste impreuna cu matusa lui, care are un butic la parterul blocului in care locuieste familia Badica. Poet amator, visul lui este sa publice un volum de poezii, dar pana isi va realiza aceasta dorinta o ajuta pe matusa sa la butic. Este un fel de om bun la toate, descarca marfa, merge cu unchiul sau prin depozite dupa aprovizionare, face curatenie si tine registrele. Este indragostit lulea de Mihaela, fata cea mare a familiei Badica, spre disperarea lui Titel.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau