Seriale
Filme
Trasniti in N.A.T.O.
Trasniti in N.A.T.O. AP
Regia: Melia Cerchez
Gen: Comedie

Publicitate
Incarcati cu forte noi, singurul scop al soldatilor din unitatea NATO este acela de a castiga cat mai multi bani din diverse misiuni, mai mult sau mai putin oficiale. Surprinzator este faptul ca gafele lor ii vor ajuta la rezolvarea misiunilor in care sunt implicati.

Incultul cazarmei sergent Marlanu este subalternul comandantului si superiorul celorlalti trasniti. Are o atitudine lingusitoare la adresa sefului, dar viseaza la momentul in care ii va lua locul. O iubeste in tacere pe Ema si il terorizeaza atat pe Pupaza, pe care il banuieste ca ar avea o legatura cu iubirea vietii lui, cat si pe Gogoasa, caruia ii ia banii si pachetul primit de acasa. Are ticuri verbale si tabieturi si incearca sa isi ascunda prostia prin duritate.

Caporalul Pupaza este febletea soldatului Iepuras, care ar face orice sa aiba o relatie cu el. Este considerat macho-ul cazarmei si cel mai mare rival al sergentului Marlanu, atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Baiatul de la tara cu principii si prejudecati invechite, caporalul Chiorete este considerat paranormalul unitatii si, desi smecheras, este timid cu fetele, fiind complexat de faptul ca nu are experienta sexuala.

Gogoasa, fatalaul unitatii, calul de bataie al tuturor soldatilor, este baiatul bun la toate. Singurul care primeste pachet de acasa, tinta tuturor ironiilor, Gogoasa este complexat de mamica de la tara care il suna si il controleaza ca pe un copil. Ii place de soldatul Anca Iepuras, dar ii este rusine sa o arate deoarece fata este considerata "nasoala" unitatii.

Singura femeie soldat din unitate, Iepuras viseaza la barbati adevarati, dar nu are succes nici macar la soldatii din cazarma. Este poreclita femeia-barbat, lucru care o complexeaza si nu ezita sa-si "taxeze" colegii de unitate cand fac glume pe seama ei.

Soldatul Trasca este cel care pune in evidenta celelalte personaje. Este relative dezghetat, se da pe langa sergent, fiind aghiotantul acestuia. Nu prea are autoritate in fata nimanui si se cearta tot timpul cu soldatul Iepuras.

Desi un personaj episodic, Vandame este cel care da culoare unitatii. Este soferul comandantului, obsedat de karate si figuri de lupta, cu aliura de smecheras.

Familistul cazarmei, comandantul unitatii este mereu tinta vie a soldatilor. Toate gafele subalternilor sai se rasfrang asupra lui, mai ales cele fizice, fiind mereu accidentat de prostia lor.

Prin ce peripetii vor mai trece soldatii din unitate, veti vedea urmarind fiecare episod al serialului de comedie "Trasniti in NATO", la Prima Tv.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau