Seriale
Filme
Trasniti in N.A.T.O.
"Trasniti in NATO" implinesc 300 de episoade de "instructie"
29 septembrie 2006
Publicitate

Din aceasta toamna cei mai "trasniti" soldati NATO si-au reluat orele de instructie la Prima TV. Incarcati cu forte proaspete, dupa o vacanta bine meritata, "Trasniti in NATO" s-au intors sa va bine dispuna in serile de luni pana joi.

Odata cu inceperea celui de-al saptelea sezon, intreaga echipa de "trasniti" se pregateste sa sarbatoreasca implinirea a 300 de episoade de "instructie". Evenimentul va fi celebrat printr-o mega-petrecere, ce va avea loc pe data de 14 octombrie.

Care este secretul longevitatii serialului "Trasniti in NATO"? Daca ar fi sa raspundem in trei cuvinte, am putea spune: talent, munca si seriozitate.
Daca l-a inceput unitatea NATO avea numai sapte soldati, acum, echipa "trasnitilor" s-a extins, numarand doisprezece artisti, fiecare dintre ei avand doza de nebunie necesara, fara de care nimic nu ar fi mers conform cerintelor.

Formul initiala era alcatuita din Grig Chiroiu (caporalul Pupaza), Toni Ionescu (sergentul Marlanu), Bogdan Dumitrescu (caporalul Chiorete), Constantin Zamfirescu (sergentul Gogoase), Anca Lupu (soldat Iepuras), George Stancu (comandantul) si Dan Burghelea (soldat Trasca) dar, rand pe rand s-au alaturat Catalin Marin (Vandame), Fulvio Balboni (Italianul) si frumoasele domnisoare Livia Taloi (Ema), Iuliana Margarit Necula (sotia comandantului) si Desiree Malonga (locotenent Desire).
Intrand in culisele serialului "Trasniti in NATO" aflam, chiar de la actori, ca nu e deloc usor sa-ti lasi familia, sa uiti pur si simplu de tine si sa stai in fiecare zi ore intregi la filmari. Pentru a face fata cu brio, trebuie sa ai langa tine, daca nu prieteni, macar amici. Convietuirea echipei "trasnite" devine din ce in ce mai interesanta, mai ales ca toti sunt tineri si plini de entuziasm.

In zilele de filmare toata lumea se prezinta pe platou dimineata, ora de plecare fiind o adevarata necunoscuta. "Trasnitii" nu fac repetitii, ei "trag direct"¦ fara somatie", iar in pauze nu stau degeaba, ci merg "pe sectoare". Se filmeaza doua episoade pe zi, iar in ceea ce priveste vestimentatia, soldatii au o singura tinuta obligatorie, cea de militar. In schimb, fetele isi schimba hainele pentru fiecare episod in parte. Momentele amuzante din timpul filmarilor le puteti vedea la sfarsitul fiecarui episod, dar "trasnitii" ne "ameninta", ca pe viitor, ne vor "impusca" si cu alte comploturi puse la cale de echipa.
Si in acest sezon peripetiile vor continua sa se tina lant. Rivalitatea dintre Marlanu si Gogoase nu se va sfarsi cu una cu doua, iar conflictele dintre cei doi ii vor da de "furca" comandantului. Si tachimarile intre Iepuras si Trasca vor fi destul de acide, singurii impaciuitori vor fi caporalii Pupuaza si Chiorete, care vor incerca sa le intre in mreje iubitelor, Ema si Desire.

Succesul comedy-show-ului "Trasniti in NATO" este asigurat de umorul de buna calitate si de prestanta actorilor. Dar nu trebuie uitata nici echipa din spatele camerelor de luat vederi, fara de care acest serial nu ar fi ajuns la standardele actuale.
Cu ocazia serbarii a 300 de episoade de "Trasniti in NATO", Prima TV va invita la petrecere. Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti serialul, sa participati la concurs si, prin intermediul SMS-ului, sa raspundeti corect la intrebare legata de continutul serialului, la 1226. In fiecare seara, 10 telespectatori fideli vor fi premiati cu cate o invitatie pentru doua persoane la mega-petrecerea "300 de episoade de Trasniti in NATO". Sansele de a fi alaturi de cei mai "trasniti" soldati NATO sunt foarte mari, pentru ca in fiecare zi sunt premiati 10 castigatori.

Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau