marime font: A A | ShareThis | trimite pe yahoo messanger | printeaza Print
« arhiva Diverse

Programele Prima TV pe locul trei în prime-time

6 decembrie 2012
Programele Prima TV pe locul trei în prime-time
Publicitate
Miercuri, 5 decembrie, producţiile difuzate de Prima TV în prime-time s-au numărat printre cele mai urmărite programe TV, poziţionând staţia pe locul trei în topul audienţelor. 
         
Reality-telenovela “Iubiri secrete” se bucură în continuare de aprecierea telespectatorilor. Episodul în care Georgiana l-a împuşcat pe Mădălin, în timp ce Iulia se pregătea de nuntă, i-a ţinut pe cei de acasă cu ochii pe Prima TV.
         
A urmat apoi “Cronica Cârcotaşilor”, desemnata cea mai bună emisiune de satiră de către cititorii TV Mania si in 2012. Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi colegilor au dat viaţă celor mai amuzante personaje, “aducându-i” în atenţia telespectatorilor inclusiv pe Hitler şi Stalin.
 
Seara a continuat şi s-a încheiat tot cu bună dispoziţie. Un nou episod “Trăsniţii”, în care Pupăză a fost criticat pentru salariile restante de către toţi cei care joacă în telenovelă, i-a ţinut pe fani în faţa televizoarelor, curioşi să afle cum va încheia acţiunea demarată de Vandamme, Gogoase şi Chiorete împotriva rău platnicului. 

Astfel, conform datelor furnizate de Kantar Media Audiences copyright ARMADATA S.R.L., şi prelucrate de Departamentul Research Prima TV, cele trei programe difuzate de Prima TV în prime-time au înregistrat o medie de audienţă de 4,1 puncte de rating şi 9,8 procente cotă de piaţă, in target-ul 15-44 Urban cu guest, clasând Prima TV pe locul trei în topul audienţelor.
Adauga comentariu:
Numele tau:
Comentariul tau