FoodPro Preloader

Alessandro Monforte, profund marcat de moartea tatălui său

ALESSANDRO MONFORTE (ROBERTO FARNESI) a fost profund marcat de moartea tatălui său, determinându-l să rupă orice legătură cu Aurora Taviani, iubirea vieții lui, și să încerce să salveze imperiul familiei pe care rivalii din industria vinurilor puseseră ochii după moartea capului familiei Monforte. Singurul mod prin care a putut înfrunta toată această durere a fost să își construiască în jurul său o lume aparent perfectă, insă nici măcar o relație cu o altă femeie nu l-a putut face să uite de sentimentele pentru Aurora. 


Acest conflict interior reapare în momentul revederii, după opt ani, atunci când Aurora este eliberată din închisoare, moment în care lumea îi este dată din nou peste cap. Alessandro refuză să creadă că este nevinovată, dar, în același timp, nu își poate stăpâni sentimentele pentru ea.


“Pasiune toscană” este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora și Alessandro, dar și o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete înfiorătoare. Toate în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafață.

În curând la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU