Alessandro Monforte, profund marcat de moartea tatălui său

ALESSANDRO MONFORTE (ROBERTO FARNESI) a fost profund marcat de moartea tatălui său, determinându-l să rupă orice legătură cu Aurora Taviani, iubirea vieţii lui, şi să încerce să salveze imperiul familiei pe care rivalii din industria vinurilor puseseră ochii după moartea capului familiei Monforte. Singurul mod prin care a putut înfrunta toată această durere a fost să îşi construiască în jurul său o lume aparent perfectă, insă nici măcar o relaţie cu o altă femeie nu l-a putut face să uite de sentimentele pentru Aurora.


Acest conflict interior reapare în momentul revederii, după opt ani, atunci când Aurora este eliberată din închisoare, moment în care lumea îi este dată din nou peste cap. Alessandro refuză să creadă că este nevinovată, dar, în acelaşi timp, nu îşi poate stăpâni sentimentele pentru ea.


“Pasiune toscană” este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora şi Alessandro, dar şi o poveste extrem de captivantă despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete înfiorătoare. Toate în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafaţă.

În curând la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie