Cand se simt oamenii cei mai nefericiti, chiar fara sa-si dea seama! Si tu ai facut asta cel putin o data in viata

Cand se simt oamenii cei mai nefericiti, chiar fara sa-si dea seama! Si tu ai facut asta cel putin o data in viata

Un studiu recent a descoperit ca oamenii se simt foarte nefericiti intr-un anume moment al zilei. 25% dintre oameni trec prin asta zi de zi.

Cei care mananca singuri se simt foarte nefericiti, arata un studiu recent citat de Daily Mail. Mai mult chiar, mancatul de unul singur este pe locul 3 in clasamentul celor mai importanti factori care aduc nefericirea unui om, ceilalti doi fiind problemele financiare si bolile mentale.

Un sfert dintre adulti mananca singuri si din acest motiv se simt nefericiti. Cei care mananca singuri au senzatia de izolare fata de restul lumii si asta ii face mai nefericiti. Alte cauze ale nefericirii oamenilor au mai fost o viata sexuala neimplinita, lipsa de somn sau presiunea timpului pentru a indeplini o anumita sarcina, insa toate astea cauzeaza mai putina nefericire decat o masa servita de unul singur.

Studiul a mai descoperit ca exista o legatura si intre a fi intr-o relatie sau singur si fericire. De exemplu, sase din zece persoane care nu sunt intr-o relatie mananca zi de zi singuri cel putin o masa, fapt ce le adanceste nefericirea, in timp ce doar o persoana din zece care se afla intr-o relatie mananca singur.

30% dintre cei care lucreaza foarte mult au obiceiul sa manance singuri din diferite motive, inclusiv lipsa de timp si mancatul in viteza. O alta informatie interesanta din cadrul studiului este ca cei mai afectati de acest fenomen sunt persoanele cu varste cuprinse acum intre 35 si 54 de ani, fiind cel mai putin social conectate, in timp ce tinerii exceleaza in a avea o viata sociala bogata si multe cunostinte.

viewscnt

Din aceeași categorie