Cârcotaşa Alexa Niculae, optimistă, dar şi emoţionată înainte de semifinala Eurovision 2017

Cârcotaşa Alexa Niculae, optimistă, dar şi emoţionată înainte de semifinala Eurovision 2017

Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, este încrezătoare în şansele pe care le are piesa pentru care a colaborat cu Mihai Alexandru.

Alexa Niculae a ajuns pentru prima oară în finala internaţională Eurovision, de această dată ca textieră a piesei Yodel It, în timp ce, în urmă cu 2 ani participa împreună cu Aurelian Temişan şi piesa “Chica Latina” la finala naţională. Realizatoarea rubricii “Vocea Poporului”, din emisiunea Cronica Cârcotaşilor, a reuşit o performanţă similară şi în urmă cu cinci ani.

„Colaborarea a plecat de la solicitarea compozitorului Mihai Alexandru, de a scrie un text pentru o piesă, nici nu ştiam atunci că va participa la Eurovision, etapa naţională”, spune Alexa. Cârcotaşa este optimistă în ceea ce priveşte finala de la Kiev: „Cred că anul acesta vom avea parte de o finală interesantă şi sper ca totul să fie de bun augur, cu un rezultat pe măsură pentru noi. De când am ajuns la Kiev am participat la mai multe evenimente, petreceri, concerte. M-am întâlnit cu Mans Zemerlow câştigătorul din 2015 care m-a felicitat pentru piesa noastră. Kiev-ul e un oraş plin cu verdeaţă cu clădiri foarte înalte. Datorită arhitecturii oarecum asemănătoare cu cea de la noi am impresia, pe alocuri, că sunt la Bucureşti.”

Finala Eurovision are loc la Kiev pe 13 mai, având semifinalele pe 9 şi pe 11 mai. Anul acesta 18 ţări concurează în prima semifinală, cea de azi ( 9 mai), iar alte 18 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2017, reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, vor urca pe scenă în a doua semifinală a concursului, de pe poziţia a şasea.

Alexa Niculae face parte din echipa Cronicii Cârcotaşilor din anul 2012, emisiune difuzată la Prima TV, în fiecare miercuri, la 20:30.

viewscnt

Din aceeași categorie