Care sunt produsele cosmetice pe care trebuie sa le arunci dupa 3 luni de folosinta

Care sunt produsele cosmetice pe care trebuie sa le arunci dupa 3 luni de folosinta

Ar fi bine ca, pe cateva dintre produsele de machiaj si lotiunile de corp pe care le-ai folosit in aceasta vara sa le arunci la inceputul toamnei.

Chiar daca unele dintre ele au termen de valabilitate de cateva luni, caldura excesiva si umiditatea din timpul verii contribuie simtitor la degradarea lor.

Buretele aplicator
- acesta absorbe toată murdăria şi transpiraţia şi, chiar dacă este spălat o dată la două săptămâni, ar trebui aruncat la final de vară întrucât atunci când îl speli nu e curăţă în totalitate.

Mascara waterproof
- rimelul trebuie schimbat cu unul nou o dată la trei luni aşa că finalul sezonului cald reprezintă prilejul perfect pentru a arunca mascara waterproof pe care ai folosit-o toată vara la piscină.

Loţiunea de plajă
- dacă o păstrezi până vara viitoare, te asigur că nu te vei putea abţine şi o vei folosi din nou. Întrucât loţiunea de plajă are un termen de valabilitate care nu depăşeşte un an, ai face bine să o arunci de acum pentru a nu ocupa inutil spaţiul din dulapul de cosmetice.

Fond de ten lichid - temperaturile extreme şi umiditatea crescută din timpul verii contribuie la degradarea fondului tău de ten. Daca folosesti un fond de ten pudra, poti sa-l mai pastrezi cateva luni, potrivit feminis.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie