Ce te enerveaza cel mai tare la oamenii din jur, in functie de zodia ta

Ce te enerveaza cel mai tare la oamenii din jur, in functie de zodia ta
Fiecare dintre noi, in functie de zodie, tinde sa aiba anumite principii care il fac ca, uneori, sa nu accepte modul in care cei din jur se comporta cu el.

Berbec

Nu cumva să spui unui Berbec că se înşală. Orice afirmaţie de acest gen va stârni o furtună puternică, pe care nu o vei mai putea opri uşor. Berbecii iubesc cu patimă aşa că nu îndrăzni să cochetezi cu altcineva dacă partenerul tău este Berbec pentru că îl vei scoate din minţi şi nu se va sfii să o arate.

Taur

Taurii îşi pierd calmul foarte rar, iar atunci când o fac înseamnă că s-a întâmplat ceva cu adevărat grav. Dacă simt că ai o atitudine agresivă faţă de ei ori că nu eşti deloc rezonabil, atunci să te ţii întrucât ai stârnit un Taur şi vei simţi furia lui.

Gemeni

Nu le cere stabilitate Gemenilor întrucât îi vei călca pe bătături. De asemenea, ai mare grijă când contrazici un reprezentant al acestei zodii pentru că nu acceptă uşor o opinie diferită. Dacă pui problema aşa cum trebuie, vei avea sorţi de izbândă.

Rac

Racii sunt oameni foarte sensibili şi pot fi răniţi cu uşurinţă, ceea ce înseamnă că ajungi repede la coarda lor sensibilă. Aşa că nu te juca cu emoţiile şi sentimentele lor dacă nu vrei să faci o greşeală majoră. Racii sunt precum mareea, iar dacă i-ai călcat pe bătături, te vor „mătura” pe tine cu tot cu greşelile pe care le ai faţă de ei. Aceşti nativi formează legături emoţionale chiar şi cu obiectele neînsufleţite, aşa că nu le cere să renunţe la vechile lor obiecte şi suveniruri adunate de prin vacanţe, deoarece astfel de lucruri au o însemnătate aparte pentru ei. Racii au o inimă sensibilă şi sunt vulnerabili, deci nu îi contrazice, nu le pune la îndoială modul în care gândesc şi în care acţionează, deoarece asta va duce doar la confuzie.

Leu

Niciodată să nu răneşti orgoliul unui Leu. Mândria, orgoliul şi vanitatea sunt unele dintre lucrurile pe care Leii le poartă tot timpul în bagajul lor emoţional. Aşadar nu te atinge de aceste bagaje dacă nu vrei să le atingi coarda sensibilă. Un Leu autoritar este şi mai greu de suportat în astfel de circumstanţe. Leii sunt un semn zodiacal foarte vesel, ala că nu le plac oamenii care sunt deprimaţi sau trişti. Chiar dacă tu plângi în faţa lor, păstrează-ţi un zâmbet pe buze şi apoi lasă-i pe aceşti nativi să preia controlul şi să îndepărteze toate grijile din viaţa ta.

Fecioară

Nu împinge niciodată o Fecioară în lumina reflectoarelor sau în centrul scenei, doar dacă această zodie nu face asta pe cont propriu, din voinţa ei. Fecioarele sunt timide şi rezervate prin natura lor, aşadar nu le place să fie ţinta tuturor privirilor. De asemenea, nativii din semnul zodiacal Fecioară au secrete pe care nu ar vrea să le scoată la iveală. Aşadar, chiar dacă tu ai cheia de la seiful lor cu secrete, ascunde-o dacă nu vrei să le atingi coarda sensibilă. Nu admite că ştii totul despre secretele lor, pentru că Fecioarele nu vor să îşi strice imaginea publică.

Balanţă

Eşti o persoană cu suflet bun şi blând, dar faci cum faci şi mereu te afli în mijlocul conflictelor. Prin urmare, atunci când vezi că este posibil să se pornească o ceartă, încearcă să nu intervii şi să nu îţi spui părerea. Când vine vorba de luarea deciziilor, dragă Balanţă, încearcă să nu îţi presezi partenerul şi să ai mai multă răbdare cu el.

Scorpion

Când vine vorba de dragoste, eşti o fire pasională şi trăieşti intens fiecare moment. Din păcate, eşti o fire posesivă şi vrei ca partenerul să ţi se dedice trup şi suflet. Acest lucru nu ar fi greşit, dacă nu ai avea momente de gelozie şi nemulţumire în fiecare moment. Dacă jumătatea ta flirtrează cu cineva în prezenţa ta, îţi perzi foarte uşor cumpătul.

Săgetător

Eşti o fire independentă şi nu poţi tolera sub nicio formă restricţiile. Totuşi, ai tendinţa să le impui anumite reguli celor din jur, lucru ce îţi afectează relaţiile tot mai des. Încearcă să nu te mai simţi iritată atunci când îţi spune cineva ceva şi permite-le celor din jur să trăiască viaţa aşa cum consideră ei de cuviinţă.

Capricorn

Nu te aştepta ca nativul din zodia Capricornului să-şi deschidă inima şi să îţi pună tot ce simte pe tavă. Sunt secretoşi şi rezervaţi, aşa că nu încerca să îi tragi de limbă. Nativii din zodia Capricornului sunt organizaţi şi urăsc neglijenţa. În plus, tind să strângă cureaua pe cât posibil şi sunt rezervaţi când vine vorba de cheltuieli. Prin urmare, nu te aştepta la daruri scumpe şi încearcă să apreciezi atunci când îţi oferă un cadou practic.

Vărsător

În primul rând, nu te aştepta să duci o viaţă normală, simplă şi previzibilă alături de un Vărsător. Sunt imprevizibili şi se plictisesc repede, iar cu răbdarea sunt certaţi. Deşi sunt prietenoşi, nu te aştepta să renunţe prea uşor la detaşarea caracteristică. Dacă vrei să ai viaţă bună alături de un Vărsător, nu încerca să scoţi cu cleştele informaţii legate de trăirile lor interioare. Dacă le câştigi încrederea, trebuie să o păzeşti ca pe un dar de preţ, fiindcă rareori se întâmplă să acorde o a doua şansă oamenilor care îi dezamăgesc.

Peşti

Sunt visători, aşa că nu te aştepta să aibă ambiţii similare cu ale celor din jurul lor. Nu sunt materialişti şi nu îşi doresc să facă avere. Sunt sensibili şi trebuie să fii atent când aceştia aleg să îţi împărtăşească sentimentele lor. Dacă nu sunt luaţi în serios, Peştii tind să taie orice legătură cu persoana care îi priveşte de sus, conform feminis.ro.

viewscnt

Din aceeași categorie