Cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est are loc la Bucureşti între 7 şi 10 septembrie

Cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est are loc la Bucureşti între 7 şi 10 septembrie
  • Capitala găzduieşte în acest an cel mai mare carnaval de street food din Europa de Est: un adevărat spectacol de street food, street art şi muzică
  • Bucharest Street Food Carnival reuneşte artişti internaţionali (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go), artişti români (Subcarpaţi, Vama) şi aproape o sută de vendori de street food şi începe pe 7 septembrie, la Romexpo
  • Peste 50.000 de români sunt aşteptaţi în cele 4 zile de festival, având în vedere creşterea spectaculoasă a interesului românilor pentru street food din ultimii ani

În perioada 7 – 10 septembrie va avea loc, la Romexpo, cel mai mare eveniment de food din Europa de Est - Bucharest Street Food CARNIVAL, o explozie a gusturilor, aromelor, ritmurilor şi culorilor dedicată artei stradale şi gastronomiei.

A doua ediţie a Bucharest Street Food Festival - The Carnival, cel mai mare eveniment de street food din Europa de Est, reuneşte aproape 100 de comercianţi de mâncare, cei mai mulţi adunaţi vreodată din România şi se plasează astfel pe harta celor mai renumite festivaluri de mâncare europene.

În septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din România, un eveniment - spectacol ce a îmbinat conceptul de „mâncare stradală”, foarte popular în multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera concertelor live. Anul acesta, având în spate experienţa a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate în toată ţara, ne întoarcem la Romexpo cu un concept mai amplu şi mai spectaculos. După atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval! Cu o suprafaţă dublă faţă de cea alocată anul trecut festivalului bucureştean de street food, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artişti locali şi internaţionali, trei scene dedicate artiştilor stradali din întreaga Europă şi demonstraţii culinare susţinute de cei mai cunoscuţi chefi români, credem că The Carnival va pune Bucureştiul pe harta manifestaţiilor de street food remarcabile din lume”, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival .

Un concept unic în România, Carnavalul vine în continuarea festivalului Bucharest Street Food Festival de anul trecut, fenomenul The Carnival va avea un spaţiu de desfăşurare de două ori mai mare ca anul trecut, dar şi zeci de spectacole culinare, artistice precum şi concerte live. Participanţii vor avea la dispoziţie peste 20 de zone de relaxare, activităţi dedicate copiilor, cea mai mare selecţie de burgeri din România (Burger Arena), cea mai mare varietate de deserturi (Dessert Island), dar şi preparate specifice din peste 10 bucătării internaţionale. Toţi bucureştenii care vor să experimenteze mixul de influenţe gastronomice asiatice, chinezeşti, nemţeşti, turceşti, sârbeşti, japoneze, hawaiiene, indiene, mediteraneene, franţuzeşti sau româneşti, într-o atmosferă cu ritmuri urbane şi influenţe etno, rock sau alternative, asigurate de concertele live ale trupelor internaţionale şi naţionale (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpaţi, Vama, Macanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru) sunt aşteptaţi să se alăture fenomenului The Carnival între 7 şi 10 septembrie, pe aleea din faţa Pavilionului Central de la Romexpo.

Toate zonele au fost special amenajate pentru a oferi participanţilor o experienţă completă şi inedită, unică în peisajul bucureştean de entertainment.

viewscnt

Din aceeași categorie