CU PRO FM, ZIUA BUNĂ SE CUNOAŞTE DE DIMINEAŢĂ IAR DIMINEAŢA-I BLANĂ, CU RAMONA ŞI COŢOFANĂ

CU PRO FM, ZIUA BUNĂ SE CUNOAŞTE DE DIMINEAŢĂ IAR DIMINEAŢA-I BLANĂ, CU RAMONA ŞI COŢOFANĂ

Când toamna se numără bobocii, la PRO FM se numără anii. 24 de ani de Pro FM, ani în care brandul a dat viaţă şi a construit povestea unei generaţii tinere, pline de viaţă şi autentice – generaţia Pro.
Pro FM a fost şi a rămas radioul distracţiei “made in Romania“, cântăm româneşte, ne distrăm ca la noi acasă şi suntem bine alături de ascultătorii nostri şi nu ne oprim aici, vrem să fim şi mai bine, vrem sa fim blană, întocmai cum le place tinerilor să spună.
Din 11 septembrie, PRO FM dă trezirea cu un alt tonus, in DIMINEAŢA BLANĂ, cu Ramona şi Coţofană, începând cu ora 07.00, de luni până vineri.
DIMINEAŢA BLANĂ este cel mai tânăr matinal din FM, este matinalul generaţiei de astăzi, este matinalul care s-a conturat din două personalităţi autentice – Ramona Dumitrescu şi Sebastian Coţofană. Doi tineri nici prea deştepţi, nici prea neştiutori, nici prea urăţi, nici prea frumoşi, nici prea plictisitori şi nici exagerat de simpatici. Doi tineri blană care le promit ascultătorilor că vor fi colegii de muncă, de apartament, prietenii haioşi, cu poftă de viaţă şi o energie molipsitoare.

“Suntem Ramona Dumitrescu şi Sebastian Coţofană şi, incepând din 11 septembrie, promitem să vă facem dimineţile blană. Poate că o să ne iubiţi, poate că nu. Dar ca să vă daţi seama, trebuie să ne ascultaţi măcar puţin. Suntem total diferiţi şi tocmai asta ne place cel mai mult. Cu siguranţă, pentru fiecare poveste vom avea păreri diferite şi suntem convinşi că ascultătorilor noştri nu le va greu să se identifice cu unul dintre noi. Nu vom încerca să facem radio într-o manieră tradiţională, vă vom face fiecare DIMINEAŢĂ BLANĂ “.

Cine sunt Ramona Dumitrescu şi Sebastian Coţofană?

Ramona - olteancă simpatică foc şi carismatică, 25 de ani, îndrăgostită de informaţie şi de tot ceea ce este nou. Este o fire optimistă şi molipsitor de energică, crede cu tărie că fiecare colţ întunecat are şi o latură frumoasă.
“Îmi place ineditul, sunt ca un copil curios care îşi găseşte bucurii în toate lucrurile aparent nesemnificative din jur şi imi place enorm să văd oameni fericiţi, cu zâmbete sincere. Am fost, de curând, adoptată în familia Pro FM şi vă promit că zilnic o să râdeţi măcar o dată.“
Sebastian, zis şi Coţofană e un mândru om al plajei, din Constanţa, vesel şi efervescent. Nu ştie să se prefacă, ceea ce îl face uneori acid dar funny. Cum îl auzi la radio, aşa e şi în viaţa de zi cu zi. Rar se întâmplă să se supere sau să se certe cu cineva.
“În general sunt de acord să nu fii de acord cu mine.“
Este Dj Pro FM din 2016 şi vlogger din 2013. Emisiunea cu care s-a lansat pe internet este Poliţia Muzicii, care acum se vede atât pe Youtube, cât şi la Utv. Anul acesta a primit butonul de argint din partea Youtube, pentru depăşirea pragului de 100.000 de abonaţi.


Ramona şi Coţofană, împreună îţi fac DIMINEAŢA BLANĂ LA PRO FM, de luni până vineri. E doza de energie si bună-dispoziţie cu care să începi fiecare zi şi aşa să o ţii până seara. Vor avea grijă de asta şi celelalte voci feminine, la fel de prietenoase: Nico (de la 10.00 la 13.00) şi Mădălina (13.00 – 16.00).
După ora 16.00, bine-cunoscuţii DJ-i – Greeg şi Onuc – te vor însoţi pe drum şi îţi promit că n-o să te enervezi în trafic, vor fi ei suficient de plăcuţi, veseli şi glumeţi. Seara te vei simţi la fel de bine cu Pro FM, cu mixurile tonice ale lui Virgil Batista, de la 19.00 iar de la 21.00 vei avea exact starea aceea de bine, alături de Florin Goldic.
Cu PRO FM vei fi bine şi in weekend, Nono şi Diana îţi dau trezirea dimineaţa, prietenos şi delicat, începând cu ora 08.00 şi apoi te lasă să-ţi petreci zilele libere cu George Vintilă (sâmbătă de la 14.00, duminică de la 12.00) şi Călin Olah (sâmbătă de la 18.00, duminică de la 16.00).

Aceasta este echipa unei noi generaţii Pro, care va duce mai departe ceea ce PRO FM şi-a asumat în primăvara acestui an, un statement pe cât de simplu, pe atât de puternic, valoros şi mobilizator - “Eşti bine cu Pro FM“
“La-nceput de toamnă, pornim cu toţii la drum, având în minte un scop, anume ca energia aceasta super faină pe care radioul o trăieşte acum, prin oamenii din emisie, să ajungă şi la ascultători. Tineri sau mai în vârstă, se vor regăsi în energia asta sau, cel puţin, vor simţi ce înseamnă să fii bine cu Pro FM.“ a declarat directorul postului, Marius Dobre.


Radio ProFM face parte din trustul Digi deţinut de compania RCS & RDS. Compania detine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv şi 4 posturi de radio: Pro FM, Digi FM MUSIC FM şi DANCE FM.
Detalii pe www.profm.ro

viewscnt

Din aceeași categorie