De 1 iunie, Livia Graur şi fetiţa sa au fost pentru prima oară la Muzeul „Antipa”

De 1 iunie,  Livia Graur şi fetiţa sa au fost pentru prima oară la Muzeul „Antipa”

De 1 iunie, Prima TV şi Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa au deschis o lume magică pentru cei mici iar părinţii şi-au luat copiii de mână şi au răspuns afirmativ invitaţiei de a veni la muzeu. La final, după vizită, micuţii şi-au făcut poze şi au primit baloane colorate, care să le amintească de acestă zi.

Livia Graur, prezentatoarea Focus de la Prima TV, a petrecut o zi minunată împreună cu fetiţa sa, Renata, în compania exponatelor de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa. De altfel, a fost şi pentru prima oară când Renata a văzut Muzeul Antipa.

„De abia aşteptam să o duc pe Renata la Antipa. Am fost convinsă că îi va plăcea foarte mult. Toate animalele expuse i-au plăcut dar peştii au fost cei care au încântat-o extrem de mult. I-a cam fost frică în peşteră dar am liniştit-o iar mie mi-a fost frică de şobolani. Însă nu i-am arătat Renatei asta. Eu oricum ştiu că am o fobie de aceste animele şi până şi un porcuşor de Guineea mă înspăimântă. Mă bucur că PrimaTV şi Muzeul „Antipa” au reuşit să le facă un dar deosebit copiilor, chiar de ziua lor” a spus prezentatoarea de la Ştirile Focus de la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie