FoodPro Preloader

De 1 iunie, Livia Graur și fetița sa au fost pentru prima oară la Muzeul „Antipa”

De 1 iunie, Prima TV și Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa au deschis o lume magică pentru cei mici iar părinţii şi-au luat copiii de mână şi au răspuns afirmativ invitaţiei de a veni la muzeu. La final, după vizită, micuţii şi-au făcut poze şi au primit baloane colorate, care să le amintească de acestă zi.

Livia Graur, prezentatoarea Focus de la Prima TV, a petrecut o zi minunată împreună cu fetița sa, Renata, în compania exponatelor de la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa. De altfel, a fost și pentru prima oară când Renata a văzut Muzeul Antipa.

„De abia așteptam să o duc pe Renata la Antipa. Am fost convinsă că îi va plăcea foarte mult. Toate animalele expuse i-au plăcut dar peștii au fost cei care au încântat-o extrem de mult. I-a cam fost frică în peșteră dar am liniștit-o iar mie mi-a fost frică de șobolani. Însă nu i-am arătat Renatei asta. Eu oricum știu că am o fobie de aceste animele și până și un porcușor de Guineea mă înspăimântă. Mă bucur că PrimaTV și Muzeul „Antipa” au reușit să le facă un dar deosebit copiilor, chiar de ziua lor” a spus prezentatoarea de la Știrile Focus de la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU