Diana Bart şi-a pregătit bagajele pentru maternitate!

Diana Bart şi-a pregătit bagajele pentru maternitate!

Prezentatoarea emisiunii “Focus Magazin”, de la Prima TV, Diana Bart, cu două săptămâni înainte de a-şi aduce fetiţa pe lume, este încă extrem de activă şi şochează cu silueta ei, deşi este aproape de luna a noua. Şi cum bruneta îşi doreşte să nască natural, are deja bagajele pentru maternitate pregătite la uşă. Pe lânga cele două bagaje, al ei şi al copilului, care conţin lucrurile necesare spitalizării şi îngrijirii, cel mai important pachet pe care nu trebuie să-l uite acasă este kitul cu celule stem. Diana Bart se gândeşte de pe acum la sănătatea copilului, aşa că i-a asigurat de acum viitorul în acest sens. “De acum mă gândesc să fac tot ceea ce trebuie pentru sănătatea şi siguranţa viitorului copilului meu. Nu am stat nicio clipă pe gânduri când a venit vorba să recoltez celule stem. Sunt o adevărată minune, pot salva vieţi. Nu doar a copilului, în cazul unor probleme, dar şi a rudelor. Acum, pusă în postura de mamă, ştiind că dau viaţă copilului meu, chiar nimic nu mai contează decât să ştiu că este bine şi sănătos. Iar dacă medicina a evoluat atât de mult încât să mă poata asigura de asta, voi profita din plin! Chiar mă simt liniştită!“ a declarat frumoasa brunetă.

Şi pentru că sarcina ei a fost extrem de uşoară, Diana a apărut în studioul “Focus Magazin”( de luni pana joi, la 23:45, pe Prima Tv), şi în această săptămână, urmând apoi să ia o pauză de doar o lună şi jumătate. Silueta ei, în afara burticii, nici n-ar da-o de gol că poartă în pântece un copil de aproape 9 luni. La tot pasul e întrebată ce face de arată aşa iar răspunsul ei este mai mereu: “Mie, sincer, mi se pare normal ca în timpul sarcinii să nu renunţi la activităţile normale pe care le ai, să nu te victimizezi, pentru că nu eşti bolnavă, să mănânci la fel de sănătos ca înainte, să te comporţi absolut firesc. Ceea ce am făcut şi eu. Deşi am aproape 36 de ani, nu m-a speriat acest aspect şi m-am comportat extrem de natural. Am renunţat doar la fitness, dar am suplinit activitatea sportivă cu plimbările pe jos şi urcatul scărilor, care ajută pentru o sarcină uşoară şi o naştere, la fel. În plus, am gândit pozitiv, m-am odihnit, am apelat la relaxare, în fiecare săptămână: masaj, dar şi terapie pregătitoare pentru sarcină şi nastere, care a inclus şedinţe de relaxare, dar şi de conştientizare a acestei minunate perioade, tehnici de pregătire mentală şi respiratorie pentru momentul când voi aduce copilul pe lume, natural. Iar ca sfat pentru viitoare mămici, din propria experienţă, chiar dacă mai sunt şi etape mai greoaie, trebuie să învăţăm să le controlăm, să nu le lăsăm pe ele să ne conducă, şi aşa vom avea parte de linişte şi ne vom bucura de minunea pe care o purtăm în noi şi căreia îi vom da viaţă.“

Prezentatoarea s-a îngrăşat numai 12 kilograme pe timpul sarcinii iar fetiţa Maira urmează să vină pe lume în jurul datei de 15 mai.

viewscnt

Din aceeași categorie