Din 20 august începe Starea naţiei la Prima TV. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 22.30

Din 20 august începe Starea naţiei la Prima TV. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până joi, de la ora 22.30

Al şaselea sezon al emisiunii Starea naţiei este la Prima TV, din 20 august. Emisiunea prezentată de Dragoş Pătraru va fi difuzată de luni până joi, de la ora 22.30, într-o abordare care îi va ţine pe telespectatori în faţa televizoarelor.

Starea naţiei a devenit de-a lungul celor 6 sezoane o emisiune statement care şi-a creat un public fidel, iar Dragoş Pătraru este nerăbdător să vină în faţa acestuia cu o emisiune de infotainment de calitate.”Ne-am propus de la început să îndeplinim principalale funcţii ale mass-media, într-un singur produs, încercând seară de seară să folosim umorul pentru a-i informa pe telespectatori. Prin ceea ce facem vrem să combatem stereotipurile de gândire, să creştem rezistenţa la manipulare şi să activăm spiritul critic în fiecare telespectator” spune Dragoş Pătraru. Rubricile consacrate vor continua din 20 august şi astfel Cristina Hurdubaia prezintă în fiecare marţi Ceasul bun, Răzvan Anghelescu vine în fiecare ediţie cu Vax populi şi nu vor lipsi scenetele atât de gustate de public în sezonul trecut. Joia, telespectatorii vor asculta Starea naţiei Unplugged iar echipa va acorda, în noul sezon, o mai mare atenţie reportajului social.

Printre noutăţile sezonului vor exista rubrici noi, o echipă Starea naţiei mărită, iar telespectatorii vor afla despre toate începând de luni, 20 august, pe Prima TV. Mai mult, emisiunea are şi o nouă identitate grafică, totul a fost schimbat, de la literele cu care este scris titlul emisiunii, până la culori şi generice. În fiecare duminică, de la ora 17.00, va exista şi o ediţie Starea naţiei - Best Of, care va cuprinde cele mai interesante momente din întreaga săptămână.

Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, dat fiind că echipa Starea naţiei a devenit casă de producţie şi şi-a amenajat propriul spaţiu unde va fi realizată emisiunea, difuzată de luni până joi, la Prima TV, de la ora 22.30 şi în reluare, a doua zi, de la ora 5.50 dimineaţa. Tot în acelaşi spaţiu va funcţiona, din această toamnă, şi Şcoala naţiei, un nou proiect al echipei emisiunii.

Dragoş Pătraru este nerăbdător să înceapă treaba şi aşteaptă telespectatorii în faţa televizoarelor de luni până joi, de la ora 22.30, pe Prima TV. El mai spune: “Într-o societate din ce în ce mai polarizată ne lipseşte normalitatea. Vom încerca să sancţionăm derapajele, indiferent de autorii lor, fie că e vorba de abuzuri ale instituţiilor sau ale corporaţiilor la adresa cetăţenilor. În acelaşi timp, ne propunem să adresăm, împreună cu telespectatorii noştri - pe care îi cărăm după noi, iată, la a patra televiziune şi îmi pare rău pentru asta, dar n-a fost de fiecare dată vina noastră - întrebările importante, întrebările care contează pentru a putea să înţelegem cât mai mult din ceea ce se întâmplă în societatea asta dementă.”

viewscnt

Din aceeași categorie