Din 8 aprilie, de la ora 20.20 incepe Schimb de mame, un nou sezon la Prima TV

Din 8 aprilie, de la ora 20.20 incepe Schimb de mame, un nou sezon la Prima TV

Duminică, 8 aprilie 2018, de la ora 20.30, Prima TV dă startul celui de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Odată cu acest sezon, veţi putea urmări aventurile inedite ale celor înscrişi în această competiţie de succes. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită, de-a lungul timpului, de milioane de telespectatori, rămânând şi în momentul actual cel mai longeviv reality-show din România. Emisiunea oferă concurentelor înscrise una dintre cele mai grele provocări: cea de a fi mamă pentru o altă familie.

De-a lungul emisiunii Schimb de mame, s-au stabilit recorduri inegalabile, greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 1.700.000 de kilometri pe întreg teritorul României, dar şi în ţări precum Italia, Anglia, Republica Moldova, Bulgaria. De-a lungul celor 26 de sezoane ale celui mai longeviv reality-show din România, filmările s-au întins pe durata a peste 57.000 de ore, echivalentul a mai mult de 7 ani de filmări încontinuu! Numerele impresionante continuă şi în privinţa voturilor înregistrate: peste 850.000 de persoane au desemnat cele 25 de mame câştigătoare de până acum a titlului de Prima mamă! Începând de duminică, 8 aprilie, ora 20.30, la Prima TV începe o nouă cursă pentru stabilirea celei de-a 26-a mamă care va câştiga noul sezon Schimb de mame, premiu în valoare de 2.000 de euro.

În prima ediţie a noului sezon, veţi urmări un schimb de mame ce vă va ţine cu sufletul la gură, între două familii: familia Manole din Bucureşti şi familia Caminescu din satul Matraca, comuna Ulmi, judeţul Dâmboviţa. La Bucureşti, Adriana şi Gabriel duc un trai liniştit, alături de băiatul lor de patru ani şi jumătate, Andrei. Trecuţi de prima tinereţe, cei doi părinţi au reuşit să aibă în sfârşit familia la care visau, iar în casă, doar armonie şi bună înţelegere. La Matraca, Cristina şi Daniel s-au mutat din Târgovişte de curând, au construit o casă la care încă mai au de construit, însă particularitatea acestei familii e una aparte. Daniel a hotărât să rămână acasă, în timp ce soţia lui munceşte în ture, neavând timp să se mai ocupe şi de ale casei, de unde şi nemulţumirile. (vezi video aici)

Urmăriţi cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame începând de duminică, 8 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

REGULAMENT Televoting “PRIMA MAMA – Editia 26” - Schimb de mame

viewscnt

Din aceeași categorie