Duminică la PrimaTV, mamele îşi vor lăsa amprenta asupra familiilor de schimb

Duminică la PrimaTV,   mamele îşi vor lăsa amprenta asupra familiilor de schimb

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, două cupluri vor trăi o provocare participând la “Schimb de mame”. Vă veţi întâlni cu familia Niculaie din Bucureşti şi cu familia Loghin, din satul Ibăneşti, judeţul Botoşani. La Bucureşti, Claudia şi Nicu duc o viaţă liniştită, alături de fiica lor, Daria, în vârstă de 4 ani. Locuiesc în aceeaşi curte cu părinţii mamei, iar ajutorul primit din partea lor e nepreţuit. La Ibăneşti, Ionela şi Florin s-au cunoscut cu doar trei luni în urmă. Ea a venit de la Galaţi acasă la Florin, după ce a rămas singură cu un băiat, Vlăduţ, neavând alt ajutor. L-a cunoscut pe Florin pe internet, iar cei doi au hotărât să-şi încerce norocul şi să devină o familie. El mai are doi copii dintr-o fostă relaţie, iar acum că a întâlnit-o pe Ionela, viaţa celor cinci membri ai familiei Loghin cunoaşte în sfârşit o nouă dimensiune familială.

Ajunsă la Bucureşti, Ionela îşi dă seama că aici nu are nici pe departe atât de multă treabă ca în bătătura de la Ibăneşti. Daria e îngrijită de bunică, aşa că mamei nu-i mai rămâne de făcut decât să observe ce se întâmplă şi să trăiască fără prea multe griji. Dar succesul ei pe aici e de scurtă durată...Moldoveanca observă o serie de nereguli cu care nu e de acord, iar tatăl va afla părerile ei. La rândul lui, Nicu are o serie de argumente care nu-i vor face Ionelei şederea prea uşoară.

La Ibăneşti, Claudia nu ştie de ce ar trebui să se apuce mai întâi. De igiena celor mici, de principiile şi naivitatea tatălui sau de curăţenie?! Mama îşi dă seama imediat că la Ibăneşti problemele sunt multe. Prin ochii lui Vlăduţ, are de aflat că Ionela face nişte diferenţe între copii. Să fie oare adevărat că tatăl e cam naiv, sau să fie o iluzie tot ce obervă mama de schimb?! Cert e că mama are de gând să facă cercetări şi să îşi pună amprenta într-o familie în care lipsurile şi lipsa principiilor sunt pe cale să le aducă multe probleme pe viitor..Mai multe, duminică, de la 20:30, la „Schimb de mame”, la Prima TV. (vezi video aici)

viewscnt

Din aceeași categorie