După câini, pisicile sunt animalele care au parte de cele mai rele tratamente. Sute de pisici sunt torturate sau abandonate zilnic

După câini, pisicile sunt animalele care au parte de cele mai rele tratamente. Sute de pisici sunt torturate sau abandonate zilnic

După câini, pisicile sunt animalele care au parte de cele mai rele tratamente. Sute de pisici sunt torturate sau abandonate în fiecare zi, în toată ţara. La fel de grav este şi că, după ce unele dintre ele sunt salvate de medicii organizaţiilor non-guvernamentele, rămân tot ale nimănui. Îşi trăiesc vieţile în cabinete veterinare, în spaţii înguste. Şi asta pentru că numărul celor care adoptă pisici din adăposturi este foarte mic. În ciuda faptului că felinele şi-au revenit şi sunt vaccinate, deparazitate şi sterilizate. Vă avertizez, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

În această cămăruţă trăiesc nouă pisici. Acum, sunt sănătoase, dar în trecut, unele dintre ele au cunoscut durerea extremă.

Altele au fost victima abandonului.

Pe toate acestea le găsim la Fundaţia Visul Luanei, asociaţia care a luat naştere după ce Luana, o tânără, medic veterinar la început de drum, a murit în urma unui incendiu.

Felinele date spre adopţie sunt prietenoase, tânjesc după afecţiunea omului, sunt vaccinate, deparazitate şi sterilizate. De asemenea, toate animalele care sunt adoptate din clinica Fundaţiei Visul Luanei pleacă cu asigurare de viaţă. Adică, dacă vor avea probleme de sănătate, vor fi tratate gratuit de medicii de aici.

Un alt adăpost, acceeaşi situaţie. La Organizaţia Non-guvernamentală Dog Rescue România alte nouă pisici aşteaptă cuminţi

Această felină, pe nume Miţi, dar poreclită Albă ca Zăpada, face parte din categoria animalelor norocoase. A fost salvată de pe stradă, iar acum are propriul cămin. Era într-o stare deplorabilă în momentul în care a fost găsită de Olivia, actuala ei proprietară.

În zilele însorite, se lasă răsfăţată de razele soarelui, într-o curte mare, iar când plouă, se tăvăleşte în aşternuturi pufoase.

Prin adopţie, nu schimbăm numai viaţa animalului pe care decidem să-l luăm acasă, ci şi a altor necuvântătoare aflate în suferinţă. Un animal adoptat înseamnă un loc liber în clinică pentru un alt animale abandonat sau chinuit. Este timpul să respectăm orice formă de viaţă şi, totodată, este timpul să schimbăm vieţi, dacă stă în puterea noastră să o facem. Spune STOP indiferenţei! Fii tu schimbarea!

VEZI MAI MULTE STIRI DIN CAMPANIA STOP INDIFERENTEI

viewscnt

Din aceeași categorie