Florin Burescu şi Cristina Vasiu vs. Marius Zgâianu şi Norica Haţegan vin la Super Cireaşa de pe tort!

Florin Burescu şi Cristina Vasiu vs. Marius Zgâianu şi Norica Haţegan vin la Super Cireaşa de pe tort!

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea Super Cireaşa de pe tort are două echipe care se confruntă pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă. Florin Burescu şi Cristina Vasiu vs Marius Zgâianu şi Norica Haţegan vor găti pentru a impresiona atât echipa adversă cât şi pe maestrul bucătar Horia Vîrlan.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor prepara meniuri diferite iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga Super Cireaşa de pe tort. Astfel, concurenţii se vor bate în primul rând în gătirea ciorbelor: celebra ciorbă de burtă şi ciorba de perişoare.

Nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturi culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc corect multe reţete ale vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tortîi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste! (vezi video aici)

viewscnt

Din aceeași categorie