Foto 18+ / Scandal in capitala Moldovei! Mai multe fete s-au pozat goale in biblioteci

Foto 18+ / Scandal in capitala Moldovei! Mai multe fete s-au pozat goale in biblioteci
Mai multe fete s-au dezbracat, in repetate randuri, in mai multe biblioteci, dar si in alte locuri publice din capitala Moldovei.

Oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa se stabileasca daca acestea au facut acest gest din propria initiativa sau practicau prostitutia.

In acelasi timp, edilul Dorin Chirtoaca a mentionat dupa sedinta operativa a Primariei ca autoritatile urmeaza sa verifice bibliotecile din Capitala. Asta, pentru a investiga daca fetele erau sau nu angajate la biblioteca. Mai mult, primarul s-a amuzat pe seama tinerelor, declarand ca acestea ”se culturalizeaza, insa intr-un alt mod”, inforeaza realitatea.md.

"Se culturalizeaza fetele... in felul lor. Cometariile sunt de prisos. Urmeaza a fi verificate bibliotecile, pentru a stabili daca acest lucru s-a facut cu sau fara stirea administratiei, care trebuie sa verifice permanent situatia in incinta institutiei, pentru a nu admite asemenea tip de 'lectura'. Acasa fiecare poate sa faca ce vrea, nu si in locuri publice. Cineva a gasit de cuviinta ss isi imbunatateasca cunostintele printr-un asemenea mod"
, a spus Chirtoaca.
viewscnt

Din aceeași categorie