FoodPro Preloader

Horoscopul lunii februarie 2016

Astrele au vești bune și vești mai puțin bune pentru toți nativii zodiacului. Ca să știi ce surprize îți rezervă horoscopul în luna februarie, verifică previziunile de mai jos.

Vezi dacă zodia ta se află pe lista cu cele mai norocoase dintre toate semnele astrale pe luna februarie.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Berbec

Un șef îți poate face zile fripte în prima parte a lunii, dar nu-ți face probleme, tu dai cel mai bun randament la serviciu în primul interval al lunii și vei combate toate piedicile acestuia sau… acestora.

Urmează câteva zile când îți poți face prieteni noi, iar nivelul de energie este cel mai ridicat. Ai grijă, însă, că acesta va scădea spre sfârșitul lunii. Își poți încărca bateriile dormind mai mult sau relaxându-te.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Taur

În primele zile ale lunii pot apărea discuții mai aprinse cu persoana iubită. Cu puțin efort, adică răbdare și înțelegere, vei depăși perioada critică a lunii din punct de vedere sentimental, care se întinde până undeva în jurul zilei de 11 februarie.

A doua parte a lunii este favorizată comunicării și te poți înțelege mai mult decât bine cu o persoană influentă sau un șef direct. Ai grijă la ce decizii iei!

Horoscopul lunii februarie 2016 – Gemeni

În primele zile ale lunii ai probleme cu încrederea în ceilalți și în această discuție intră atât persoana iubită, cât și colegii de serviciu. Din a doua parte a lunii, apele se mai limpezesc, mai mult pe partea profesională.

Poți face cursuri de specializare pe care ți le doreai de multă vreme, pentru că acum e momentul potrivit. Nu te amăgi cu o avansare sau o mărire de salariu, pentru ca aceasta se poate lăsa așteptată, chiar dacă ai muncit foarte mult pentru ea și meriți.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Rac

Primul interval al lunii s-ar putea să scârțâie. Cariera poate interveni în relație și pot apărea tensiuni în discuțiile cu persoana iubită. Trebuie să ai multă răbdare și să-ți dorești să înțelegi și versiunea partenerului, că să puteți trece peste acest hop.

Este posibil să apară divergențe din cauza modului cum se cheltuiesc banii, dar în final ajungeți la un numitor comun. Dacă nu vă lăsați pradă impulsurilor, relația voastră va intra pe un făgaș normal.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Leu

Pe la începutul lunii poți fi nevoită să îți demonstrezi cunoștințele profesionale la un test, dar îl vei trece cu brio, dacă acorzi ceva atenție acestei probleme.

Din a doua parte a lunii, atmosfera în cuplu începe să se anime și nici pe plan profesional nu stai rău. Dacă ești singură, după data de 17 februarie îți poți întâlni jumătatea.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Fecioară

Atenție în prima jumătate a lunii februarie, că e posibil să-ți joace feste gelozia și să-ți acuzi partenerul de viață pe nedrept. Ca să eviți discuțiile aprinse, fără temei, calmează-te și așteaptă să treacă cel puțin prima săptămână din această lună.

Gândurile tale se vor limpezi. Nu de alta, dar e foarte posibil să-l învinovățești pe nedrept și apoi să ai mustrări de conștiință. Din a doua jumătate a anului, sarcinile la serviciu parcă se rezolvă singure și totul merge minunat, inclusiv relațiile cu cei mai dificili colegi.

Horoscopul lunii februarie 2016 – Balanţă

Primele zile ale lunii sunt dedicate cuplului, dar mare atenție că povestea frumoasă dinte voi poate degenera în ceva mai puțin plăcut din cauza părinților, care pot apărea pe neașteptate. Și sunt puși pe încurcături.

Dacă aveți o legătură strânsă, nu doar că vei trece cu bine peste teste, dar ai ocazia să-ți consolidezi relația. Sfat: Nu încerca să-ți speli rufele în public, cu atât mai puțin în fața părinților.

Spre sfâșitul lunii, e bine să deschizi ochii când faci ceva, penru că ești predispusă la greșeli. Nu-ți neglija sănătatea!

Horoscopul lunii februarie 2016 – Scorpion

Cauți un job nou sau vrei să avansezi? Pregătește-te temeinic, ca să culegi roadele după data de 10 februarie. După a doua săptămână, îți vin idei de reamenajarea locuinței și unele se concretizează.

Atmosfera în familie este una liniștită și armonioasă, atât în viața de cuplu, cât și în cea cu părinții și cu alte rude apropiate. Dacă ești singură, astrele îți spun că mai ai puțin de așteptat, pentru că februarie nu este cea mai potrivită lună pentru întâlnirea cu marea dragoste.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în luna februarie AICI.

 

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU