Începînd de luni, 18 septembrie, Pasiune toscană - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

Începînd de luni, 18 septembrie, Pasiune toscană - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

Începînd de luni, 18 septembrie, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile într-un nou serial italian: Pasiune toscană. Luni, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea un tărâm al vinului, al iubirii dar şi al sângelui vărsat în numele unui război nesfârşit între familiile care fac afaceri în industria vinurilor şi care au fost dintotdeauna rivale înverşunate.

Secretele sunt ascunse sub o aparenţă perfectă în care peisajele contrastează cu drama şi suspansul născut din şantaj, conspiraţii dar şi dintr-o iubire imposibilă. Acestea sunt subiectele care înconjoară evenimentele din Pasiune toscană, o poveste care se desfăşoară în podgoriile din Toscana şi care te aşteaptă de luni până vineri la Prima TV, începând cu ora17.00.

Pasiune, iubire, trădare şi crimă. Acesta este oraşul Villalba din frumoasa Toscana, regiune renumită a Italiei. O întrebare este pe buzele tuturor: “Cine l-a ucis pe Luca Monforte?” Astfel, o crimă zguduie aparenta linişte a Toscanei iar acuzaţiile nejustificate duc la condamnarea la închisoare a unei tinere fete, Aurora. Acestea marchează începutul poveştii în care eroina noastră luptă atât pentru dragoste cât şi pentru familie şi onoare. Ea este cea care luptă pentru libertatea ei şi care va duce vechile duşmănii la cote înalte. Pasiune toscană este o poveste extrem de captivantă despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete. Însă, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora şi Alessandro. Amândoi fac parte din familii rivale şi sunt separaţi de evenimente pline de sânge şi mister.

Pe dealurile din Toscana, acoperite cu mii de rânduri de viţă de vie, care timp de secole şi-au înfipt adânc rădăcinile în pământul bogat al ţinutului, două mari familii se atrag şi se resping reciproc într-o sagă de familie făcută din dragoste, din pământ, din vin şi din sânge.

Rolurile principale sunt interpretate de Anna Safroncik (Aurora Taviani) şi Roberto Farnesi (Alessandro Monforte) doi actori italieni cunoscuţi pentru rolurile lor în seriale de success din Italia. Producţia este filmată în regiunea cunoscută sub numele Toscana, una dintre cele mai frumoase zone din Italia, cunoscută pentru oraşele sale medievale şi muzeele cu opere de artă ale pictorilor şi sculptorilor italieni faimoşi. Însă, Toscana mai este cunoscută şi pentru plantaţiile de viţă de vie, câmpii şi dealuri pitoreşti unde se fac cele mai bune vinuri italieneşti.

De luni, 18 septembrie, de la ora 17.00, Pasiune toscană va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi tineri care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiţi.

viewscnt

Din aceeași categorie