Într-o ediţie specială Mama mea găteşte mai bine, Horia Vîrlan găteşte pentru prima oară cu fiica sa

Într-o ediţie specială Mama mea găteşte mai bine,  Horia Vîrlan găteşte pentru prima oară cu fiica sa

Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira se vor afla într-o ipostază inedită şi vor intra chiar ei în acţiune la Mama mea găteşte mai bine. Astfel, duminică, 10 septembrie, de la 19.30, maestrul bucătar Horia Vîrlan este pregătit să îşi ghideze fiica, Ileana, în timp ce Valentin va face o reţetă a mamei lui, Elena.

Duminică, 10 septembrie, de la 19.30, nu pierde o ediţie specială plină de umor şi bună dispoziţie, unde prezentatorul Valentin Sanfira şi maestrul bucătar Horia Vîrlan vor înţelege că nu este atât de uşor să fii concurent la emisiunea Mama mea găteşte mai bine.

Legat de această ediţie specială, Horia Vîrlan ne spune că: “A durat ceva să o conving pe Ileana să vină să gătească în faţa camerelor de luat vederi. Ei nu-i place să iasă în public, să se dea în spectacol dar până la urmă am convins-o şi a venit să gătească o reţetă de-a mea în bucătăria Mama mea găteşte mai bine. Eu zic că s-a descurcat bine dar îi las pe telespectatori să descopere ei ce a gătit Ileana. Pot să mai spun că preparatul făcut de Valentin, după o reţetă a mamei lui, a fost ceva mai puţin obişnuit, interesant şi mi-a plăcut ideea în sine.”

Telespectatorii Prima TV vor afla duminică seară, de la ora 19.30, ce au gătit cele două echipe şi cine a câştigat ediţia specială Mama mea găteşte mai bine, o competiţie sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie