Ioana Maria Moldovan împreună cu copiii cu dizabilităţi a intrat în atelierul Lumea Faptelor Bune Conil

Ioana Maria Moldovan împreună cu copiii cu dizabilităţi a intrat în atelierul Lumea Faptelor Bune Conil

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Focus de la PrimaTv, se implică în mai multe activităţi de binefacere şi acum, în Săptămâna Mare, ea a făcut voluntariat în atelierul Faptelor Bune Conil.

"Lumea Faptelor Bune Conil e un proiect de suflet, un loc în care poveştile prind viaţă, iar din mâinile copiilor cu dizabilităţi prind contur altfel de obiecte, pe care oamenii care vor, pot şi simt să facă fapte bune, le cumpără. În Săptămâna Mare am învăţat să facem ouă surpriză din hârtie. Iar surpriza a fost evident clovnul Conil, prietenul tuturor copiilor, cel care nu face nicio diferenţă, pentru care nu contează că eşti tipic sau ai o dizabilitate. El ştie că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce merită descoperită, susţinută, încurajată şi promovată.” spune Ioana Maria Moldovan.

Ea a petrecut câteva ore de neuitat alături de copiii cu dizabilităţi ai Asociaţiei Conil, unde este voluntar, şi ca de fiecare dată a rămas fără cuvinte când i-a văzut cu câtă răbdare şi dorinţă au făcut aceste ouă speciale de Paşte. Emoţionată de determinarea lor, Ioana ne-a declarat că: “Poate că pentru noi, să lipim o hârtie, s-o împăturim, e ceva foarte simplu, însă pentru ei, copiii cu dizabilităti e un mare efort. Rezultatul muncii noastre în echipă e cel mai frumos cadou pe care mi-l putea face iepuraşul, pe care-l rog să spună povestea acestor copii minunaţi mai depate, iar cei care vor să-i ajute pot da un sms la 8843."

viewscnt

Din aceeași categorie