Lavinia Stoica aka Sofia, o “Trasnita” irezistibila

Inca o bomba sexy urmeaza sa explodeze in vila “Trasnitilor”! Lavinia Stoica, ambitioasa protejata a mamei lui Gogoase, complica si mai mult vietile personajelor din cel mai longeviv sitcom romanesc.  

“Eu interpretez rolul Sofiei, o “piti” de la tara, care vine la oras hotarata sa cucereasca barbatii. Nu orice barbat, ci unul cu bani, evident. Sofia este nepoata Babei si lucreaza ca secretara in biroul Marlanului. Cum era de asteptat, Marlanu’ face o pasiune pentru ea, si mai departe... nu va spun ce se va intampla. Trebuie sa ne urmariti in septembrie!”, a spus Lavinia.    

 “Se spune ca Pestii sunt artisti, visatori, romantici, intuitivi. Pana aici, descrierea mi se potriveste. Sunt o persoana foarte activa si chiar daca am momente in care visez cu ochii deschisi, sunt un om cu picioarele pe pamant”, spune Lavinia.

Actoria si muzica sunt marile ei pasiuni. “Nu m-am gandit niciodata sa fac altceva. Am cantat de mica si pot sa spun ca muzica si actoria se completeaza reciproc. De mica visam sa lucrez in televiziune, sa fiu «pe sticla». Sa joc in cel mai longeviv sitcom din Romania este pentru mine un vis implinit. Sunt mandra ca fac parte din echipa Trasnitilor, colegii sunt minunati. Nu mi-am imaginat niciodata ca poate fi atat de frumos! Muncim mult, dar imbinam utilul cu placutul. Cand ajung la filmari, abia astept sa aud semnalul ”Linistee… merge si …actiune!”. Datorita rolului, il am mereu alaturi pe Toni Ionescu, iar cu el nu ai cum sa nu razi. Este superb”

In timpul liber, Lavinia se dedica lecturii si scrie poezii, merge la shopping si practica arte martiale.   

Pe Lavinia o puteti urmari in serialul „Trasnitii”, din 6 septembrie, de luni pana joi, la ora 22:15, la Prima TV. 

viewscnt

Din aceeași categorie