Leguma care iti salveaza viata! Un medic dezvaluie ce ar trebui sa mancam in fiecare zi

Leguma care iti salveaza viata! Un medic dezvaluie ce ar trebui sa mancam in fiecare zi

Noile cercetari aduc la suprafata o multime de informatii foarte importante despre o anume leguma pe care ar trebui sa o consumam chiar zi de zi.

Medicul Rangan Chatterjee a declarat pentru Daily Mail ca Broccoli este singura leguma pe care ar trebui sa o mancam chiar si in fiecare zi daca vrem sa avem o sanatate de fier, o imunitate puternica si un sistem digestiv perfect functional.

Medicul a explicat ca intestinele joaca un rol foarte important in a dezvolta o imunitate puternica, iar broccoli este singura leguma care ajuta si sustine o digestie buna, ajutand bacteriile bune din intestine sa se dezvolte si sa actioneze cat mai bine.

„Broccoli este o legume ce putem spune ca salveaza vieti. Aduce o serie de beneficii incredibile pentru corpul uman. Odata cu inaintarea prin intestinul subtire ajuta la echilibrarea sistemului imunitar. Ulterior fibrele din broccoli care nu pot fi digerate ajung in colon, care este ultima parte a sistemului digestiv, acolo unde locuiesc majoritatea bacteriilor intestinale care consuma fibra si dau nastere acizilor grasi.

Gasesc aceasta leguma cu adevarat remarcabila atunci cand examinezi in amanunt ceea ce face trecand prin intreg sistemul digestiv”, a declarat medicul pentru Daily Mail.

Broccoli nu e bun doar pentru sistemul digestiv si imunitate. In general legumele verzi ajuta inima sa fie mai sanatoasa, sugereaza un studiu realizat in 2017. Vitamina k a fost gasita in broccoli, cea care e foarte importanta pentru ventriculul stang al inimii, cel care e responsabil cu pompatul sangelui oxigenat in intregul corp.

Broccoli este foarte important pentru sistemul digestiv si buna sa functionare. S-a constatat ca un procent foarte mare din populatie are asemenea probleme deoarece sistemul digestiv este foarte sensibil la stresul pe care noi il resimtim zi de zi, iar generatiile din ziua de astazi sufera cel mai mult de stres, avand un stil de viata foarte agitat si solicitant.

viewscnt

Din aceeași categorie