Luni, 6 noiembrie, in emisiunea Mama mea găteşte mai bine vin cele mai vârstnice concurente. Au împreună 150 de ani.

Luni, 6 noiembrie,   in emisiunea Mama mea găteşte mai bine vin cele mai vârstnice concurente. Au împreună 150 de ani.

Luni, 6 noiembrie, de la ora 19.30, veţi face cunoştinţă cu cele mai vârstnice concurente de până acum ale show-ului culinar Mama mea găteşte mai bine. Silvia Ecaterina Dumitrana (Silvica), în vârstă de 66 de ani, va veni în cadrul emisiunii cu mama Andaluza Cioc, care are nu mai puţin de 84 de ani. Astfel, împreună au 150 de ani.

Doamna Andaluza, o fire vulcanică şi foarte vorbăreaţă, i-a transmis fiicei sale pasiunea pentru bucătărie iar cum aceasta preferă mâncărurile bio, acum ea o învaţă pe mama ei preparate noi. Cele două susţin că între ele este o relaţie de prietenie, şi nu una de mama-fiică. “Mereu îi spun mamei pe nume. Suntem foarte apropiate şi foarte bune prietene” spune fiica. Dacă vor câştiga concursul, Andaluza şi Silvica plănuiesc o masă cu întreaga familie şi, de asemenea, modernizarea bucătăriei pentru a reuşi să gătească preparate mai bune într-un timp mai scurt.

Vor reuşi cele două doamne să câştige simpatia juratului Horia Vîrlan? Puteţi vedea asta luni, 6 noiembrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira şi jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie